Імміграція до Манітоби
-
А якщо це пояснити? Наприклад є бажання навчатися по програмі , і беру навчання в іншій провінції тількі тому що такої програми просто немає в Манітобі ні в одному навчальному закладі + По онлайн зараз не імігруеш, з 2024 нові правила, обовʼязково повинно бути 50% оффлай занять, тобто цей звʼязок ризику ніякого не дасть для Манітобі
-
Так, було кілька разів.
-
Все що Ви кажете зрозуміло, і я чітко розумів, що виконую умови на SWM, але зараз виходить, що мені треба було проігнорувати запрошення на LAA, тому що в мене є гроші, але не всі.
-
Навіщо весь час якісь мутки робити? Позичити гроші на рік? В вас є такі друзі? Вони повинні на рахунку бути весь час розглядання і провінції і федерації. Будьте чесними, путі через чорний хід додадуть вам великих проблем
-
Я думаю вам номінацію дадуть по SWM. Таке вже було, в цій групі писали про це
-
Так не вийде. Пишіть до МПНП і питайте
-
Ну питання не до мене , я ж ту вибірку не роблю ;) Ще раз рекомендую закумулювати якомога більше грошей. Мають бути власні гроші, на позичені. Також по це чітко пише.
-
То виходить, що залишилось позичити у когось гроші?
-
Я думаю, все буде ок. Ви не єдиний, кого так відібрали.
-
Чому? Канада велика, провінцій і територій аж десяток. Вибирайте інше, якщо не підходять умови. Понад 80 імміграційних програм.
-
Буду сподіватись, що так буде як ви кажете, витрачено багато часу, нервів і гроші, а потім три дороги і кожна мовби неправильна, як у казці біля каменю. ))
-
Спитайте їх. Вони на майл відповідають через день два
-
Свобода без вибору)
-
По SWM ви б не попали, бо там було 823. Якщо не було листа по помилку, то, напевне, буде все гаразд. Як тут вже написали, було кілька випадків, що дали номінацію по SWM заміть SWO.
-
Це був сарказм, я знаю правила і не збираюсь їх порушувати. Тому і робив заявку на SWM, але зараз виходить якийсь хаос і людині, яка намагається робити все правильно не зрозуміло куди все йде
-
Бажаю вам з таким і не стикнутись, бо трохи нервів пішло
-
Я вибачаюся, але що це за вибірка ,і чому ви так переживайте за це ? Я просто теж подаюся по SWM ,і не розумію в чому проблема...
-
Вже пізно міняти провінцію, але якби я знала, як тут все затягнуто по часу і які проблеми з пошуком першої роботи, то я би точно сюди б не їхала. Бо маю приклади з інших провінцій, де потрібно рік відпрацювати, але там набагато швидше дають номінацію
-
Подавав заявку на SWM, а запровадження прийшло на SWO.
-
Дякую, я так і зрозумів що краще з таким не стикатися . Але все таки в чому полягає проблема ,що не так ?
22 Jan 2023, 05:40
116058/235103
less than a minute ago