Імміграція до Манітоби
-
Ще зауважу, що якщо подаватися із Канади, то швидше чомусь опрацьовується аплікація
-
Я подавала для племінниці в середині літа. То весь процес із вклейкою зайняв 2 тижні. Думаю, вони просто не були надто завантажені
-
Добрий день ,я взяв довідку про не судимість з дії ,і в мене в паспорті написано місце проживання за старою назвою міста ,а в довідці написано так як називается місто зараз ( змінили назву міста ) . Що роботи в такому випадку ,написати пояснювальна лист ?
-
Вітаємо, ALEX! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня, хочу запитати чи є ще у Вінніпегі готель, який дає можливість проживання 1 місяць?
-
Підкажіть, будь ласка, чи можливо податися на продовження візи або нову візу для дитини в Україні або найближчему консульстві Канади, в такому випадку, паспорт продовжено, стадіперміт теж, найближче консульство в Кишиневі, летимо в Одесу. Скільки це може зайняти часу?
-
Усім доброго дня підкажіть будь ласка на продовження work permit для всіх членів родини чи потрібно заповнювати ось цю анкету
-
Може зайняти трохи часу - точно ніхто не скаже. Можливо подовження скоріше буде. З Молдови не знаю, а от в Румунії все було досить швидко ( але то було літо 2022...). . Візу начебто не подовжують, а видають нову...просто якщо аплікація вже була "в роботі" - то і файли готові є...може скоріший процес...
-
Дякую. Чи потрібно якісь підтвердження, що дитина проживала з батьком і була на його повному забезпеченні ?
-
Доброго дня, ми з моїм чоловіком і сином приїхали до Канади по програмі CUAET. Мій чоловік мексиканець, у нього є син, йому виповнилося 18 років три місяці тому. Зараз він прилетів нас провідати. Підкажіть, будь ласка, чи можливо йому оформити дозвіл на роботу по програмі CUAET? Та чи можемо ми вказувати його як залежну дитину в аплікації при подачі на PR? Дякую
-
Велике дякую!