Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, будь-ласка перекладацьке бюро, де можна офіційний переклад судового витягу зробити?
-
Не для отримання паспорту, а для подачі на громадянство. Процес займе десь рік і треба буде здавати тест на громадянство та англійську (якщо ви не здавали). Потім церемонія клятви королю Канади та видача сертифікату громадянина. Податись на паспорт зможете відразу вже з сертифікатом громадянина Канади.
-
Підкажіть будь ласка для зняття обмежень з ворк перміт (чоловік+ дружина) просять додати свідоцтво про шлюб. Його потрібно переклалати та завіряти?
-
Я саме так і зробила
-
Підійде переклад з печаткою бюро перекладів?
-
Доброго дня всім , тикните мене будь ласка носом , де мені подивитися , що там за вимоги до паперу з роботи для Swm, та які та скільки туди треба пейстабс. Чи можно просто роздрукувати їх з додатку АDP чи що робити
-
А як вони його прочитають? (Потрібно)
-
Має бути живий employment verification letter, де будуть контакти роботодавця. Пейстаби як додатковий документ
-
Я не можу прилінкувати аплікацію за цією програмою до портала. Воно не лінкується
-
Перевірте у порталі чи немає листа.
-
Велике Вам дякую за відповідь! Та дякую Ілоні 🙏🏻
-
Перекладіть в українського перекладача з його печаткою, підписом і афідевітом — і ніде вже не треба буде завіряти
-
А роботодавець має десь писати ,що володію англійською добре і тд,якщо в мене teer 2 ?
-
Доброго дня!Хтось підтверджував у посольстві дійсність рішення суду про розлучення?Не розумію,як це робити, підкажіть
-
Живий - маете на увазі що я досі там працюю ?
-
Щось із датою завершення перміту не добре
-
Зрозумів, дякую!
-
Дату початку роботи вказується.
-
Доброго дня. Намагаюся подати на подовження WP, та при завантаженні форми 5710 видає помилкуЩо це означає?
-
У Job Offer вказувати дату з якої почав працювати, чи треба вказувати дату після 6 місяців роботи? У мене є ще емплоймент леттер, де вказано , що я пропрацював 6 місяців,то хочу скріпити у ворді ці два документи.
22 Jan 2023, 05:40
116226/235349
24 minutes ago