Імміграція до Манітоби
-
Добрий веріч, підскажіть будь ласка заповнюю анкету на номінацію, я головний аплікант, донька тут разом зі мною, а чоловік в Україні, його теж подаю, але застрягла в пункті де ми вказуємо на якій основі знаходимось у Канаді, то б то там де пишемо Temporary work permit, але у чоловік не отримав візу, тому що для нього вказувати не розумію. Дякую
-
О так само і в мене в додатку пише ,що захворів 😁
-
Якщо я отримав вп що дозволяє працювати і навчатися, оскільки прибув до Канади в неповнолітньому віці чи можна отримати новий на 3 роки з збереженням дозволу на навчання?
-
Він не в Канаді, так і вказуєте.
-
Дякую
-
Так, відмовить, якщо це був неакредитований вуз
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, у кого була схожа ситуація чи можливо читали щодо цього. Диплом магістра , виданий у Луганську, 2001 рік. Подали на верифікацію через WES. Фахівець з Міністерства відписалась, що вуз диплом не підтвердив, так як архів за 2001 рік знаходиться у Луганську і вони тільки нададуть довідку до WES, у якій буде вказано, що документи відповідають затвердженому законодавством зразку та не тлумачити відсутність інформації у аплікаційній формі, як факт, що свідчить проти власника. А як далі ? WES тоді нам відмовить?
-
У мене чоловік іноземець, і це він закінчував там університет, він подає доки на PR , я чесно не дуже розумію чи йому це взагалі треба було. Він просто любить багато документів )
-
О, я зрозуміла, дуже дякую. Так, там є.
-
Ну якщо так і цей вуз є в переліку на сайті WES, то хвилюватись нема чого. Однак, навіщо ви робите оцінку освіти? Якщо вуз в переліку, то для програми Манітоби досить тільки перекладу. Оцінка від WES не потрібна.
-
Ні, цей Вуз і зараз працює, відновив роботу. Тільки довідку надали, що архіву за 2001 рік у них немає
-
В Україні було досить різних кишенькових університетів та інститутів, які не мали державної акредитації
-
А що значить не акредитований вуз ?
-
А ще підкажіть, будь ласка, у чоловіка диплом двомовний (українська -англійська), єдине що не перекладене, це печатка університету. Як ви думаєте , треба перекласти печатку?
-
У мене 30+ годин, і я офіційно у компанії парт-тайм числюся, але все одно подався.
-
Уявлення не маю) але звичайний ворк перміт теж дозволяє навчатись, якщо не помиляюсь Ви б на сайті просто детально почитали про перміт або написали їм листа
-
Я знаю людину яка рік тут відбула, подався на зняття обмежень з ВП, і йому прислали новий пермінт знову на три роки, не знаю чи то всім так чи то одиничний випадок
-
Добрий вечір, підскажіть будь-ласка якщо хочу продовжити wp (зняти обмеження), але планую взяти кредит, чи не буде проблем якщо показати старий wp? (Чи він взагалі не треба?) Роботу змінювати не збираюсь. Де ще його можуть запросити? Дякую.
-
Навчальний пермінт дає змогу працювати 20 год. в тиждень і вчитись. А робочий дозволяє працювати і вчитись тільки 6 місяців.
-
Здається дозволяє тільки пів року навчання.
22 Jan 2023, 05:40
116263/233263
6 minutes ago