Імміграція до Манітоби
-
Добрий ранок, підкажіть, будь ласка, якщо у дітей в травні строк дії паспортів закінчуються, візітор рекорд теж, то потрібно продовжити строк дії паспортів та подати заяву на нові візітор рекорд? Бо не можу вже півроку ніяк зловити апойнтмент на нові паспорти. Чи можна на продовжені запросити візітор рекорд? IRCC не відповідають 2 тижні на запитання мое, писала їм у кризову форму
-
доброго дня, друзі. Можливо питання недоречне для цієї групи, але хто як переводив чи перевозив гроші з Європи до Канади? Ця проблема трохи бентежить, оскільки не знаю, як правильно зробити. Щоб, наприклад, не через приват чи моно, прилетів в Канаду і там виявилось, що не можеш ні зняти гроші, ні перевести на банк. Дуже вдячний буду!
-
Дякую, тобто можна зробити нові візітор рекордс саме з продовженими паспортами? Я ж вірно розумію, що заявку на продовження паспортів - не раніше за 2 місяці до строку закінчення їх дії, тому й візітор рекордс теж робити заявку одразу за 2 місяці до закінчення строку дії? Зараз ще зарано подавати заявки?
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤 •Есть связка внутри Binance❗️ •Не скам ⚠️🌐 •Протестировать можно с любой сумы✔️ •Прибыль со связки 1-2% 💲 Все вопросы в ЛС @mentor089 💬
-
Вчора читала все офіційні сайти по цьому поводу, що після 31 березня не будуть видавати нові візітор або ворк перміти для українців. Те що я знайшла то написано що без ОПЛАТИ не будуть більше приймати. І там дати написані, тож написано under CUAET не будуть подовжувати. Але я ні слова не знайшла що потім можно буде тільки по закритому ВП шукати. Хто бачив це і де, можете будь ласка скинути офіційну лінк де це написано! Щоб почитати. Дякую
-
Всім доброго ранку товариство. Підкажіть будь ласка чи є тут люди які отримали піар подаючись без здачі екзамену з мови, тобто по тіру професій. Чи були якісь проблеми? Хотів би взнати варто подаватись чи не варто? Мова ще шкульгає для того щоб здати екзамен. В мене по балах вийде біля 700-750, професія тір 2. Всім дякую за відповідь.