Імміграція до Манітоби
-
Так і буде 99% Та і для чого подаватися на ворк перміт який дійсний ще 20 місяців Навіть з врахуванням більшості можливих ситуацій і термінів, ви встигаєте, як мінімум, податися вже на федеральний і отримати АОR, а цього вже достатньо аби отримати новий WP Мені дали на довший строк, бо в мене був WP всього на рік, через закінчення дії паспорта. Чоловік знімав обмеження - ні на день довше не дали, бо в нього було 3 роки. Зараз має 18 міс, не панікуємо, вкладемося
-
Та я панікую, бо робе лише чоловік, а я ні. Тобто: якщо податись встигнути на pr, то можна на всяк випадок, якщо wp буде добігати кінця, з доказами, що ми на етапі подачі, продовжити wp? Мені як не працюючій (можливо на той момент і буде робота, але парт-тайм) теж його продлять, бо я буду у справі як дружина у головного апліканта?
-
Та я теж так і подумала, чого б це новий їм нам відкривати.. але так багато людей кажуть що треба спобувати, от і я вирішила соломки підстелити))
-
Робили нещодавно. Ні на день не подовжили. Як і був до цього. Тому я не розумію як люди зараз збираються подаватися новий якщо в них старий ще 2 роки дійсний. за 2 роки принаймні АОR можна отримати та з цим потім подовжити
-
У вас багато часу. Як тільки отримуєте AOR і ви і чоловік зможете подати на новий ворк перміт, це як мінімум. Я думаю, що зважаючи на всю ситуацію українцям дадуть можливість це якось продовжити, можливо дійсно просто сплачуючи вже за все Але якби там не було, часу вдосталь. Більшості дали одразу на 3 роки, всім іншим можливість зробити на довше до 31.03 Всі ці переваги програми тривають вже майже 2 роки. І хто мав приїхати, то вже приїхав, хто думав про те що закінчується паспорт і WP, той зробив і подався на новий. Звісно ситуації різні бувають, але все ж
-
Панікувати в імміграційному процесі - остання справа, повірте) тут люди із різними життєвими обставинам діляться своїми кейсами і 97% із них знаходять вихід і успішно отримують піар Цей процес треба пройти з холодною головою, наскільки це можливо. Бо так жодних нервів не вистачить Тим паче, завжди можна запитати тут чи напряму у MPNP / IRCC Все буде добре, не панікуйте)
-
Золоті слова 🔥 але доки свої шишки не наб'єш, як звичайно...🙈 Бажаю всім дослухатися гарних порад
-
Контакти є , там прапор на них Дякую Duties буду вибивати , бо й це дали не дуже легко
-
Підкажіть , будь ласка , видали такий letter of employment , він підходить ?
-
Дякую