Імміграція до Манітоби
-
привіт, якщо комусь потрібно переїхати, доставити меблі, скупитися в магазині, ми вам допоможимо
-
Добрий день, не треба в ArriveCAN заповнювати про вакцинацію, але в цілому треба. Так Ви не будете гаяти час на відповідь на питання в аеропорті, біля електронного реєстратора. Та якщо не заповните, то просто зробите це в аеропорті
-
Доброго дня. Чи потрібно заповнювати ArriveCAN?
-
Оце відповідь, бо декому смішно, дякую.
-
У другому чаті шукайте #стоматолог , там є українські дантисти, дзвоніть та питайте. То ж у кожного різний кейс. Брикети коштують від $2-3К
-
Але там не супер професіонали, вони можуть і видалити випадково, замість корекції.. 😏
-
Шановні українці, тут можна знайти різноманітні оголошення про роботу, житло та інші види пільг. 🙏💙💛 frompeopletopeople.com
-
Bot
-
Добре що копії наче сталь 😁
-
краще мати копії, може телефон сісти, зламатися, бути викраденим тощо
-
З фоіл лесс візою обов'язково роздрукувати ті всі документи, що прийшли в кабінет? Чи можна їх всіх показати в аеропорту з телефона і без проблем полетіти?
-
дякую )
-
Вся офіційна інформація виключно на сайті immigratemanitoba.com. Там чітко пише, що екзамен із мови вимагається.
-
соррі я ж не знаю кто тут кто і звідки ))
-
Тільки кримінальні вас питають.
-
Я намагаюсь дізнатись що і як, я не говорю що вони правильну інфу пишуть. за цим я і питаю тут.
-
Друзі, добрий день! Чи треба вказувати адміністративні нарушення? Бо були такі ( не водіння у нетверезому стані)
-
Ви хоча б зайшли на офіційний сайт та подивилися, який рівень мови має бути для професій 0 та А. Від CLB 5 і вище.
-
Вперед, звертайтеся до них. Ви без мови ЕОІ не засабмітите. Але може я чогось не знаю за ці роки роботи у комітеті, тому досліджуйте.
-
добре але ж він чи вони десь взяли цю інфу?
22 Jan 2023, 05:40
11657/230580
9 minutes ago