Імміграція до Манітоби
-
Це зараз так всі по 10 місяців чекають на номінацію?
-
Підкажіть, будь ласка чи є повний лист дій які треба зробити після eCoPR (карток ще нема) ? (Бо лист від IRCC з додатковою інформацією не прийшов з пʼятниці). І якщо у дитини (теж вже eCoPR є) зʼявився новий закордонний паспорт, то треба повідомити про це у web form > Permanent resident card > “Initial” Або “Renewal and replacement”?
-
добрий день, підкажіть будь ласка хорошого міграційного консультанта, який живе у Вінніпезі, дуже терміново потрібно дякую велику 🙏
-
Шановний WES підкажіть будь ласка при написанні пояснювального листа,який ви радите прикріпити при знятті обмежень з WP, що б продовжити його термін дії,чи повинен я писати,що я хочу подаватися на PR в Манітобі,а в саязі з тим що я був скорочений на роботі мені доведеться починати все спочатку ,а з урахуванням терміну дії мого wp, я вже не встигаю зробити це.Або треба писати щось інше.Підкажіть будь ласка, Дуже вам вдячний
-
Ок. Якраз з мамою їздив у Бест Вестерн, там поміняли SIN, додали рекорд до Manitoba Health (картка та сама). У autopac апдейтгули інформацію, нове ID або driving licence прийде через пару тижнів. Піти ще в банк і все. CRA оновите інформацію при подачі декларації
-
ні, прийшов лист на мене і такий самий на дитину "PR Portal (PR confirmation) - eCoPR Available for Download" і там вони сказали "Congratulations! Your status as a permanent resident is confirmed. An IRCC case worker will send you a message with further information" але більше нічого не прийшло, спам перевірила