Імміграція до Манітоби
-
Порекомендуйте імміграційного консультанта. Хочемо правильно обрати імміграційну програму і свої шанси оцінити
-
-
Тому і хочу знати які шанси
-
Або гуманітарна програма.
-
Тому і хочу консультацію, бо з того що я вичитала я трохи не знаю як правильно для нас, а час спливає
-
В нас основний заявник чоловік, але малувато балів. Я працюю лише вихідні і мушу бути з чотирма малими дітьми, але досвід і освіта є у мене і мої бали вищі ніж в нього. Він кормить сімʼю. Я не можу іти працювати на повний день, бо по зарплаті не витягую
-
Гуманітарна програма ніколи не є гарантією, вам треба магічним чином довести, що ви маєте право іти через неї. Там навіть вимог чітких дуже немає Звісно, якщо ви з Маріуполя і втратили все під час повномасштабного вторгнення, то може і пройде Але це вилами по воді, а не програма імміграції
-
Слухайте є мої учні і фото, ще як вони діти. Зараз тут живуть. Це рахується звʼязок
-
#відео #1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді. Подача ЕОІ. (У відео #1 помилка, для ЕОІ подаємо кількість членів сім'ї, які іммігрують з вами. Наприклад, ви головний аплікант і також іммігрує 2 дітей, але чоловік не іммігрує. То для ЕОІ ви вказуєте кільість 2.) #2 Що таке референс для імміграції в Канаду #3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації (після отримання LAA) #4 Подаємо Аплікацію на Постійне Резидентство Канади (для провінційних номінантів)