Імміграція до Манітоби
-
Шановні українці, тут можна знайти різноманітні оголошення про роботу, житло та інші види пільг. 🙏💙💛 frompeopletopeople.com
-
Bot
-
Добре що копії наче сталь 😁
-
краще мати копії, може телефон сісти, зламатися, бути викраденим тощо
-
З фоіл лесс візою обов'язково роздрукувати ті всі документи, що прийшли в кабінет? Чи можна їх всіх показати в аеропорту з телефона і без проблем полетіти?
-
дякую )
-
Вся офіційна інформація виключно на сайті immigratemanitoba.com. Там чітко пише, що екзамен із мови вимагається.
-
соррі я ж не знаю кто тут кто і звідки ))
-
Тільки кримінальні вас питають.
-
Я намагаюсь дізнатись що і як, я не говорю що вони правильну інфу пишуть. за цим я і питаю тут.
-
Друзі, добрий день! Чи треба вказувати адміністративні нарушення? Бо були такі ( не водіння у нетверезому стані)
-
Ви хоча б зайшли на офіційний сайт та подивилися, який рівень мови має бути для професій 0 та А. Від CLB 5 і вище.
-
Вперед, звертайтеся до них. Ви без мови ЕОІ не засабмітите. Але може я чогось не знаю за ці роки роботи у комітеті, тому досліджуйте.
-
добре але ж він чи вони десь взяли цю інфу?
-
Це є сайт посередника, а не офіційна програма.
-
If a candidate’s employment offer is for a position at National Occupational Classification (NOC) Skill Level 0, A, or B, then there is no minimum language proficiency requirement. If a candidate’s employment offer is for a position at NOC Skill Level C or D, then the candidate must have valid language test scores showing proficiency equivalent to the Canadian Language Benchmark (CLB) level 4 or higher.
-
якщо це правда то кваліфіковані люди можуть не сдавати тест?
-
Зверніть увагу на рівень мови для нок 0 А та В
-
www.canadim.com/immigrate/provincial-nominee-program/manitoba/skilled-workers-manitoba/
-
Гайз дивіться що знайшов,
22 Jan 2023, 05:40
11663/231355
4 minutes ago