Імміграція до Манітоби
-
В нас основний заявник чоловік, але малувато балів. Я працюю лише вихідні і мушу бути з чотирма малими дітьми, але досвід і освіта є у мене і мої бали вищі ніж в нього. Він кормить сімʼю. Я не можу іти працювати на повний день, бо по зарплаті не витягую
-
Гуманітарна програма ніколи не є гарантією, вам треба магічним чином довести, що ви маєте право іти через неї. Там навіть вимог чітких дуже немає Звісно, якщо ви з Маріуполя і втратили все під час повномасштабного вторгнення, то може і пройде Але це вилами по воді, а не програма імміграції
-
Слухайте є мої учні і фото, ще як вони діти. Зараз тут живуть. Це рахується звʼязок
-
#відео #1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді. Подача ЕОІ. (У відео #1 помилка, для ЕОІ подаємо кількість членів сім'ї, які іммігрують з вами. Наприклад, ви головний аплікант і також іммігрує 2 дітей, але чоловік не іммігрує. То для ЕОІ ви вказуєте кільість 2.) #2 Що таке референс для імміграції в Канаду #3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації (після отримання LAA) #4 Подаємо Аплікацію на Постійне Резидентство Канади (для провінційних номінантів)
-
В мого чоловіка 39 із 60, а в мене 67
-
Лише будьте уважні з тими "гуманітарними програмами". Є ліцензовані консультанти, які прямо кажуть: "купи житло у Канаді - і отримаєш ПР по гуманітарній програмі". Однак, це не відповідає дійсності. Купівля житла не дає жодних гарантій, крім заробітку ріелтору. Тарифи по "гуманітарній програмі" від $5-6 тисяч (це дуже дешево ще). Знайомі у Квебеку заплатили $10 тис. консультанту, бо не хотіли вчити французьку. Подались ще у квітні 2022, документи прийняли, але тепер чекають рішення спершу від провінції Квебек, а вже потім федеральний уряд прийме рішення. Коли буде ПР - невідомо.
-
А я кожного разу думаю де я не туди завернула, що у мене немає зайвих грошей😂
-
Ще питання, може чули і підкажете. Записалася через дію на новий паспорт. Як дістатися яка в черзі і коли підійде моя черга?
-
Вітаємо, Olexandr Puderak! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Мають бути друзі ваші. Якщо ви відновите з ними дружбу і вони погодяться надати вам підтримку в імміграції, то можете їх вказувати. Manitoba Support A Manitoba Supporter is an established resident of the province who is a friend or relative of the applicant and is willing and able to review and endorse the applicant's plan for settling and finding employment in their destination community. A Manitoba Supporter must be the applicant's close relative or friend/distant relative, and must be able to provide documents proving they reside and are established in Manitoba and have been living in the province continuously for at least one year (e.g., copy of Manitoba Health Card) a Canadian citizen or permanent resident able to demonstrate sufficiently close ties to the applicant and to Manitoba able to demonstrate that any applications they previously supported resulted in successful, permanent economic establishment in Manitoba able to support the applicant's Settlement Plan immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/swo/eligibility/
-
Так група вогонь!
-
Та люди просто хочуть гарантований результат, тому і шукають консультації. Не хочеться десь оступитись в процесі міграції… не кожен рік таким займаєшся. Мені теж на початку все видавалось надзвичайно заплутано і складно, але посидівши в чаті місяць-два , переглянувши відео і позадававши питань я бачу шо все можна (і потрібно) самому . А ця група 👍для цього
-
Доброго вечора, панство. На сто відсотків впевнений, що це питання вже було в чаті, але не зміг знайти його в чаті по пошуку. Не основного апліканта в родині , яка вже на федеральному етапі,роботодавець відправляє в layoff. Чи може та людина податися на EI benefits поки шукає іншу роботу та головне питання чи не вплинуть ці виплати на отримання ПР?