Імміграція до Манітоби
-
Так група вогонь!
-
Та люди просто хочуть гарантований результат, тому і шукають консультації. Не хочеться десь оступитись в процесі міграції… не кожен рік таким займаєшся. Мені теж на початку все видавалось надзвичайно заплутано і складно, але посидівши в чаті місяць-два , переглянувши відео і позадававши питань я бачу шо все можна (і потрібно) самому . А ця група 👍для цього
-
Доброго вечора, панство. На сто відсотків впевнений, що це питання вже було в чаті, але не зміг знайти його в чаті по пошуку. Не основного апліканта в родині , яка вже на федеральному етапі,роботодавець відправляє в layoff. Чи може та людина податися на EI benefits поки шукає іншу роботу та головне питання чи не вплинуть ці виплати на отримання ПР?
-
Знаю. Але коли платиш людям гроші- то майже впевнений що вони зроблять краще! ( ну вони ж професіонали🙃)
-
EIA (в народі називають також велфер) виплачують тільки у випадках, коли ви не працюєте або коли хтось один працює і у вас багато дітей. В будь-якому випадку, отримання EIA свідчить про те, що ви не можете самостійно забезпечувати свою сім"ю, а тому не можете бути кваліфіковані для номінації, адже там потрібно показати гроші. Якщо ви не працюєте, то знайдіть роботу, відпрацюйте шість місяців та починайте процес номінації та імміграції. Якщо ж ви у процесі імміграції втратили роботу, то терміново шукайте будь-яку іншу роботу, але НЕ сідайте на EIA. Федеральний уряд перевіряє ваш фінансовий стан також, а тому може бути відмова, якщо ви на велфері сидите. Зауважу, що EIA - це фінансова допомога для малозабезпечених сімей, яка виплачується на рівні провінції. Якщо ви працюєте мінімум приблизно 600 годин, і вас звільнили, то ви можете претендувати на EI (Employment Insurance), допомогу по безробіттю. На ЕІ йдуть виплати з вашої зарплати обов"язково, а тому, якщо так сталось, що вас скоротили, і вам треба кілька тижнів пошукати роботу, то ви можете звернутись за допомогою ЕІ, яка становить до 55% від зарплати, але не більше 650 доларів на тиждень. Отримання ЕІ не впливає на вашу імміграцію. Однак, майте на увазі, що основою для вашої імміграції є робота, якщо ви йдете по SWM, а значить ви повинні працювати протягом усього часу, поки знаходитесь в імміграційному процесі. Тому, якщо звільнили - терміново шукайте роботу, щоб уникнути будь-яких питань чи затримок процесу.
-
Згоден.
-
Доброго дня! Підкажіть хто знає, заповнюю аплікації на продовження WP та Study permit. Сину 2 роки, у нього Study permit. Я обрав для нього статус - студент. Далі запитує про level of school, але ж він ще не ходить до школи. Як бути та що обрати? Та ще одне питання стосовно медогляду, в лікарні сказали що йому не потрібно здавати кров та робити рентген, тож, що відповідати на питання чи пройшов він медогляд?
-
Ділюся досвідом стосовно ROE, можливо комусь буде потрібно. Мій колишній працедавець (нєхороший чєловєк рєдіска) не виходив на зв'язок і не хотів мені видавати справку. Я звернулась до Сервіс Канада із заявою і вони від мого імені змусили надати документ.
-
Ще питання по виплатах ЕІА! Подалися ми на номінацію з чоловіком, і син з нами. Йому 20, він вчиться зараз в Університеті Манітоби і не працює, бо часу не вистачає. Оскільки він від нас фінансово залежний, змогли його на номінацію з нами подати. Чи можна в таких умовах йому оформити ЕІА? Чи ні?
-
Зрозуміло, дякую..
-
З 2010 року безпреривний стаж роботи до 05.2022. Потім був перерва до першої роботи в Канаді це 08.2022 За останні 5 років стаж писати 5? Чи ось ця перерва то буде як -1 рік?