Імміграція до Манітоби
-
Згоден.
-
Доброго дня! Підкажіть хто знає, заповнюю аплікації на продовження WP та Study permit. Сину 2 роки, у нього Study permit. Я обрав для нього статус - студент. Далі запитує про level of school, але ж він ще не ходить до школи. Як бути та що обрати? Та ще одне питання стосовно медогляду, в лікарні сказали що йому не потрібно здавати кров та робити рентген, тож, що відповідати на питання чи пройшов він медогляд?
-
Ділюся досвідом стосовно ROE, можливо комусь буде потрібно. Мій колишній працедавець (нєхороший чєловєк рєдіска) не виходив на зв'язок і не хотів мені видавати справку. Я звернулась до Сервіс Канада із заявою і вони від мого імені змусили надати документ.
-
Ще питання по виплатах ЕІА! Подалися ми на номінацію з чоловіком, і син з нами. Йому 20, він вчиться зараз в Університеті Манітоби і не працює, бо часу не вистачає. Оскільки він від нас фінансово залежний, змогли його на номінацію з нами подати. Чи можна в таких умовах йому оформити ЕІА? Чи ні?
-
Зрозуміло, дякую..
-
З 2010 року безпреривний стаж роботи до 05.2022. Потім був перерва до першої роботи в Канаді це 08.2022 За останні 5 років стаж писати 5? Чи ось ця перерва то буде як -1 рік?
-
Добрий вечір всім.Потрібна ваша допомога шановне панство.Чи хтось доставав довідку про відсутність судимості з посольства Туреччини.
-
доброго вечору усім! підскажіть, будь ласка, чи можна додати до заявки рідну сестру? чи їй потрібно буде потім окремо подаватись типу через сімейну програму?
-
зрозуміла, дуже дякую за відповідь!