Імміграція до Манітоби
-
доброго вечору усім! підскажіть, будь ласка, чи можна додати до заявки рідну сестру? чи їй потрібно буде потім окремо подаватись типу через сімейну програму?
-
зрозуміла, дуже дякую за відповідь!
-
Якщо дитина народилася у Канаді та є громадянином Канади, то в аплікації на номінацію не треба дитину вписувати? Я не можу Канаду вибрати як країну народження
-
Такі запити дають якщо є підозра щодо документів, типу працевлаштування чи наявність грошей. Я пригадую на форумах індусів про такі випадки говорили, але це було у 2018-2019 роках. Тут у чаті це перший випадок, якщо я не помиляюся., щодо надали такий короткий термін для подання документів. Або десь вони зробили помилку 😂, що не виключено також
-
Доброго вечора, зараз на федеральному рівні і є ось така ситуація: при подачі на КУАЕТ я вказав, що в коледжі навчався в Камʼянці - Подільському(бо саме так це і було, сам коледж в Києві, а відділення знаходилось в Камʼянці - Подільському). Тепер як мені вказувати адресу навчального закладу? Сам він зареєстрований у Києві, але при подачі я вказав, що Камʼянець - Подільський. Плюс, того відділення вже не існує давним-давно.
-
Лист приходить десь через день, після того, як завантажуєте документи на портал Ви можете безпосередньо офіцеру у тій самій гілці відправити всі ті ж самі документи У мене прям так і просили дублювати Ніхто там не буде займатись дурницями і вигадувати коротший час, щоб вам відмовити у номінації
-
Я підгрузив документи ,благо колеги допомогли . Але не прийшов лист що вони їх отримали ,зазвичай коли щось підгружаєш приходить лист ,що документи отримані ,мені не прийшов . Дуже дивний випадок . Таке враження неначе це навмисно ,щоб була підстава відмовити .
-
Тобто там де просять вказати кількість дітей, я вказую на одну дитину менше?