Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, зараз на федеральному рівні і є ось така ситуація: при подачі на КУАЕТ я вказав, що в коледжі навчався в Камʼянці - Подільському(бо саме так це і було, сам коледж в Києві, а відділення знаходилось в Камʼянці - Подільському). Тепер як мені вказувати адресу навчального закладу? Сам він зареєстрований у Києві, але при подачі я вказав, що Камʼянець - Подільський. Плюс, того відділення вже не існує давним-давно.
-
Лист приходить десь через день, після того, як завантажуєте документи на портал Ви можете безпосередньо офіцеру у тій самій гілці відправити всі ті ж самі документи У мене прям так і просили дублювати Ніхто там не буде займатись дурницями і вигадувати коротший час, щоб вам відмовити у номінації
-
Я підгрузив документи ,благо колеги допомогли . Але не прийшов лист що вони їх отримали ,зазвичай коли щось підгружаєш приходить лист ,що документи отримані ,мені не прийшов . Дуже дивний випадок . Таке враження неначе це навмисно ,щоб була підстава відмовити .
-
Тобто там де просять вказати кількість дітей, я вказую на одну дитину менше?
-
Головний меседж - ніхто там не робить щось вам назло) таких як ви були сотні тисяч, зараз є і буде ще більше Офіцер міг ще хто зна скільки не чіпати вашу справу. Радійте, що почали роздивлятись Ви не якась одна особлива людина, щоб навмисно саме вас ставити у дивне становище