Імміграція до Манітоби
-
Мені більше схоже на якусь помилку з їхнього боку. Ви можете їм відповіли, що тільки приїхали із зміни.
-
Тобто там де просять вказати кількість дітей, я вказую на одну дитину менше?
-
Не потрібно для ЕОІ та аплікації для номінації. Тільки на федеральному етапі вказуєте інформацію
-
Ну ось це просто маразм . Бо документи догрузити то одне,а те щоб они їх отримали інше . Якщо людина працює на обьектах ,або за містом , і в неї немає компʼютера ,або інше . Взагалі не розумію дедлаіну в 6 годин .
-
Людина могла поставити таку дату випадково, це людський фактор Не беріть на себе так багато, всі іммігранти фактично знаходяться у +- однакових умовах
-
Не знаю ,але дуже неприємне враження . Неначе навмисно.
-
Чи вам давали 6 годин на документи ? Чи комусь давали такий жорсткий дедлаін ?
-
Наберіться терпіння) система не ідеальна і все потребує часу, навіть підтвердження того, що документи потрапити на портал
-
Головний меседж - ніхто там не робить щось вам назло) таких як ви були сотні тисяч, зараз є і буде ще більше Офіцер міг ще хто зна скільки не чіпати вашу справу. Радійте, що почали роздивлятись Ви не якась одна особлива людина, щоб навмисно саме вас ставити у дивне становище
-
Цікаво ,якщо в порталі не прийшло сьогодні ,то відмову дадуть ? Маячня якась .
-
Це дуже схоже на те ,що це робилось навмисно,щоб людина не встигла . Інакше я не розумію , 7 місяців вони не квапились ,а тут почалося . Дуже це насторожує ,таке відношення до людей .
-
Але дійсно ,що хоч відкрили я бачу люди чекають і 8 і 10 . Спасибі їм ,що хоч так .
-
Але я не бачив чув про такі дедлаіни . Скільки в цій групі . Сподіваюсь ,що це просто помилка .
-
Доброго вечора ! Питання стосовно часу очікування на портал 2 після отримання запрошення на портал 1. В нас пройшов місяць від часу після порталу 1 але запрошення на портал 2 ще не прийшло. Чи варто нагадати про себе, чи це в межах норми і варто ще почекати ? Будемо вдячні, хто поділиться своїм досвідом.
-
дякую!
-
Можна і нагадати :)
-
Та вказуєте так як правильно. CUAET та аплікація на ПР не пов'язані.
-
Сенсу йти окремо нема. Тільки ьки разом як сім'я.
-
Прошу прошу пробачення, як краще зробити, надіслати повторно повідомлення на ел.адресу з якої прийшло запрошеня на портал 1 чи через кризову форму на сайті IRCC ?
-
Тобто, якщо я не вказав в заявці КУАЕТ, наприклад, що працював в Бельгії(хоч відслідкувати це неможливо, бо вїжджав через Польщу і працював неофіційно і проживав теж) і зараз це вкажу, то це не буде misrepresentation? Чи краще тоді не згадувати взагалі за це?
22 Jan 2023, 05:40
116697/231322
about 2 hours ago