Імміграція до Манітоби
-
У цьому факторі враховується щось одне.
-
Ні, у цьому факторі тільки 500.
-
Маєте на увазі "домашню книгу" з України? Не треба того.
-
Подивіться відео 1 t.me/uccmb/146058
-
То є місце прописки, чи що? Можете пояснити ?
-
Я от не дуже розумію що то є?Я навіть не розумію шо таке домашня книга, бо зроду не памятаю щоб батьки щось мали подібне
-
Вибачаюсь за можливо тупе питання Коли я вказую досвід роботи в EOI чи враховувати мені канадський досвід, якщо я і надалі працюю там же? Тобто чи додавати тих 6 місяців до загального досвіду роботи
-
Всім привіт Скажіть, будь ласка, на якому етапі при імміграції в Канаду потрібен військово-обліковий документ із України?
-
На федеральному етапі. І то не всім
-
Якщо щось не підходить, то Вас попросять переробити У знайомої так було, не телефонували роботодавцю, а дали запит переробити цей лист по вимогам
-
Якщо запрос буде. Не всім він приходе.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, збираємось у Манітобу, до цього вже були в Канаді, отримали документи усі. Нам країна сподобалась, хочемо залишитись. Щоб отримати PR читала, що треба пропрацювати не менш 6 місяців і потім вже подаватись на PR. Це треба знайти якогось певного роботодавця чи підійде будь-яка праця за контрактом фул тайм? Хто вже там подавався на PR, підкажіть будь ласка, бо в нас немає там знайомих, хто б підказав це…
-
Доброго дня! Хто знає і має перевірену інформацію: чи видають ворк перміт в аеропорту Гамільтон?
-
Будь-яка робота на фул-тайм.
-
Здається , роботодавець не з учорашнього дня має працювати та має бути офіс в Манітобі
-
Вітаю,підкажіть будь ласка які потрібно документи для оформлення в школу?Довідку про щеплення чи потрібно?Дитина ходить в 6 клас. Буду вдячна за відповідь 😊
-
Свідоцтво про народження і стаді перміт, а також рент договір
-
А довідку про щеплення з України ви брали?
-
Якщо це ваш перший аеропорт в Канаді, то так
-
t.me/uccmb/146058
22 Jan 2023, 05:40
116752/229182
37 minutes ago