Імміграція до Манітоби
-
За т4 я ще з ними не розбиралася, сподіваюсь вони тепер без нагадувань надішдють все самі. Але мені сказали що якщо ні то бухгалтер по пейстабам може сама все зробити.
-
Але старий перміт до 2026 року, всеодно він втратив чинність?
-
А чи є форма Т4 для таксів на сайті? Начебто це трохи інший сайт має бути
-
Вже майже рік пройшов, я тільки зараз побачила цю помилку, що зараз робити? Повідомляти IRCC , щоб виправили?
-
Коли ви подалися на новий перміт, вам IRCC прислало листа, що діючий (старий) перміт дійсний до такої то дати або до отримання нового перміту. Ви негайно мали повідомити роботодавця про отримання нового перміту.
-
Вітання! Update: Отримали повернення коштів від MPNP 17.01, номінація 16.10. Рівно 3 місці.
-
Подали документи на номінацію 30.05
-
Без поняття. Але у будь-якому випадку у вас дата прибуття є у старому перміті. Зберігайте ці всі документи, вам потрібно для номінації та ПР, для Service Canada при зміні SIN.
-
У мене маленьке питання: коли Ви подалися на номінацію? Бо я отримала свою номінацію в вересні і досі нічого, нема жодного сповіщення.
-
Та ні, я вже отримала номінацію в вересні, через місяць після подачі документів. Того ж думаю, що від моменти оплати
-
Мені здається вони рахують 3 місяці від отримання номінації, а не від дати подання документів на номінацію
-
Можливо комусь буде актуально. Подавали документи татові на візу. Запрошення на вклейку було на декілька днів протерміноване (тато пропустив мейл від IRCC). Візу вклеїли.
-
Ооо, то мені ще напевно довго чекати😅. Бо подалася в серпні. Дякую за відповідь
-
Довідка про щеплення потрібна для сімейного лікаря
-
В мене сімейний не просив ніяких довідок
-
А якщо неможливо надати довідку про щеплення сімейному?
-
Тоді можете попросити їх зробити аналіз на антитіла і вони самі побачать які щеплення дитина має
-
Привет, нужен 1 человек, дocтoйный зapaбoтoк, бeрём бeз oпытa + в лс!
-
Данил Савин, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
@valentyna_semenova хоче кікнути @alenabel0usova з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
116791/230259
less than a minute ago