Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня А що писали в тому резюме? Те саме що і заповнювали в формах коли подавали? Чи щось доповнювали? Бо не розумію навіщо воно якщо всі формибули заповнені🤕
-
До другої програми ще мати звʼязок із провінцією (робота, родичі або друзі) і гроші 10к на головного аплікантів +2к на кожного члена родини
-
Для спецвибірки все одно потрібно пройти ЕОІ, але там немає конкуренції. В той же час обов'язково набрати 60 кваліфікаційних балів за шкалою оцінювання MPNP, здати мову та мати гроші на рахунку #Відео #1 t.me/uccmb/146058
-
Дуже дякую
-
Дуже дякую
-
Дуже дякую
-
t.me/uccmb/147949
-
Привіт, шановне співтовариство, підкажіть, будь ласка, хто знімав обмеження з WP, якщо у мене закінчився медогляд півроку тому, що я повинен ставити в цьому графі, є він у мене чи ні? Я знаю, що десь в чаті вже відповідали на це питання ну чомусь не можу знайти відповідь через пошук спасибі
-
Ви точно подавались в 2022 році?
-
Наш таймлайн 15.02.2022 -EOI 23.02 -LAA 29.04-Application submitted to MPNP 15.05- Confirmation of Nomination 14.06 - PR Application 10.10 -AOR+ дозапит IMM 5669( був проміжок часу без пояснень чим займалась дружина) + запит на оплату Біометрії 27.11 -запит на здачу Біометрії 11.12 - Здали біометрію(черги пару тижнів) 20.12 - Portal 1 12.01.2024 - Portal 2 18.01.2024 - eCoPR Дякую за величезну кількість інформації в цьому чаті, та особливо адміністраторам чату! Люди не лінуйтесь користуватись пошуком в чаті! Всим гарного вечора!
-
Ми подали заявку і виборку чекаємо з жовтня... навіть виборку пройти не можемо
-
а медицина та інши дозапити?
-
А який НОК був у вас , тест англійської здавали ?
-
Час біжить))
-
2023
-
Останнім часом багато хто пише, шо таке трапляється
-
Чому запитую , офіцер на федеральному єтапі запросив тест , хоча teer 3 спеціальність , начебто не повинні були, тому цікаво в кого ще був дозапит на тест
-
В багатьох були
-
Ви маєте на LAA (Letter of Advice to Apply) - вибірка з пулу ЕОІ? LOA (Letter of Approval - номінація провінції) не має відношення до балів.
-
Підкажіть з балом 768 як довго можно чекати LOA?
22 Jan 2023, 05:40
116922/229577
20 minutes ago