Імміграція до Манітоби
-
Дипломи спеціалістів в Україні прирівняли до магістрів. Заочна чи очна — то лише форма навчання, ваш диплом рівнозначний до здобутого на очній формі навчання
-
Дякуємо, що поділилися інформацією. Це ще одне підтвердження, що всі аплікації на номінацію розглядаються індивідуально. Тому, якщо хтось чекає 6 місяців, то це не означає, що всі будуть чекати 6 місяців. От живий приклад отримання номінації за місяць у вересні.
-
-
Вітаю, спільното! Питання таке - термін дії паспорту, а відтак ворк перміту та візи закінчується 04.02.2024. Новий паспорт забираю з консульства 22.01 і планую відразу ж подавати на новий ворк перміт та візу. Очевидно, що до 4 лютого я не отримаю нового ворк перміту та візи. Питання - чи зможу я легально бути у Канаді і чи не матиму проблем?
-
Добрий вечір пане @wes . Я хотіла податися по swo і заповню eoi (вказала що не маю job offer) , коли в кінці перевірила бали , то виявилось що мене порахувало по програмі swm, з дуже малими балами із-за відсутності job offer. Підкажіть , будь ласка , що я не вірно зробила і як правильно заповнити , щоб податись по swo ?
-
Дякую 🙏 вам
-
Дякую! А чи потрібно SIN number потім змінювати?
-
Я робила онлайн. Дуже швидко service Canada надіслали новий на поштову скриньку. Номер сін залишився той самий тільки дата змінилась. Тиждень зайняло