Імміграція до Манітоби
-
Ок, дякую вам!
-
Але скоріше за все треба забрати і заново зареєструвати
-
Вам краще в авіакомпанію написати,вони точно скажуть,або запитати на стійці в аеропорту
-
Авіакомпанії будуть різні, тому звісно треба забирати
-
Привіт, хто недавно летів до Вінніпегу через Торонто, чи ви забирали свої валізи в Торонто чи аж у Вінніпезі?
-
О’кей, дякую😊
-
Ага, дякую. В мене просто батьки летять і їм у Варшаві сказали шо до Вініпега сумки поїдуть, але і термінали і авіакомпанії різні тому я трішки сумніваюся
-
Ми забирали , вже виходили з терміналу, покликали нас та показали на багаж наш. . Хоча по білетам багаж повинен був до Вінніпега їхати
-
Думаю що їм також видадуть в Торонто , там ми ще потім з багажем до митника проходили , він дивився речі.
-
Доброго вечера,друзья,кто подавался на PR по программе skilled worker,подскажите пожалуйста,сколько денег нужно иметь на счету ?
-
якщо ви при SWM, бо по SWO 10k + 2 на кожного наступного
-
Доброго вечора, рекомендована сума - 10к, але вона рекомендована, не обовʼязкова. Будуть оцінювати ваш дохід і кількість людей з вами.
-
якщо по swo 10 тис + 2 на кожного наступного члена сім'ї
-
Де можна подивитися мінімальний прохідний бал на swm (і ця цифра постійна чи змінюється?!)?
-
Українська та англійська мови у чаті
-
Дякую
-
Дякую
-
Змінюється. immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Дані можна редактувати чи треба нову заявку робити?
-
Питання, ВП зробив через онлайн за,вку, допустили помилку в фамілії (прислали ВП з помилкою) на сайти усе правильно. Куди можно звернутись? В ЛК не мае жодної контактного номера. Хтось мав схожу ситуацію?
22 Jan 2023, 05:40
117291/230296
12 minutes ago