Імміграція до Манітоби
-
Якщо обидва дипломи на той самий рівень - магістра, наприклад, - то вам все одно освіту оцінять один раз як магістра, додаткових балів за другий диплом немає. Але в мене така сама ситуація , як у вас, і я оцінювала обидва, бо вони на різні спеціальності, і раптом десь згодиться один, а десь інший. Тим більше, що WES не бере додаткові гроші за додаткові дипломи, ви платите однакову суму що ща один диплом що за 10, якщо вони йдуть пакетом на одну людину.
-
З вище перечитаної інформаці, можу сказати, що подати ви можете лише один диплом. Якщо по провінційній програмі, досить буде перекладу. Якщо не правильно, поправте хтось :)
-
Доброго дня! Хотіла взнати думку досвідченних людей. В мене два диплома на різні спеціальності. Я можу два диплома подавати на номінацію? І потрібно їх еволювати для ПР? Я була впевненна, що потрібно, но побачила інформацію в чаті, що ні. Допоможіть розібратись, будь ласка.
-
Мав на увазі очікувати)А що за запис у готелі?
-
СІН не є обов"язковим для відкриття дебетного рахунку
-
Дякую,за відповіді!Напевно так і зробимо ,бо немає бажання довго в готелі сидіти.
-
Самим можна зробити, якщо йти до service Canada на Portage Ave. Там черга від ранку формується.
-
А самим можна зробити це по швидше ?
-
Щас роблять сін номер і допомагають з медичним страхуванням у вестернЮніон?Якщо так,то скільки це часу займає і чи великі черги?
-
Дякую
-
загальний
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/language-requirements/language-testing.html
-
/banofbot
-
Good morning, підкажіть будь ласка мені для ПР треба IELTS академік або загальний?
-
Доброго дня! Хто може дати якийсь розгорнутий відгук по медицині в Канаді? (По приватних і державних лікарях).
-
Це питання іншого чату t.me/ManitobaLife де ви швидко зможете знайти потрібну вам інформацію пошуком
-
Поміняти можна в банку або обміннику, в обміннику курс вищий на декілька центів. У банку віддасте євро і автоматично конвертується в канадський долар на ваш рахунок
-
Вже написали. Чекаємо.
-
Доброго дня. Хто прилітав з Європи, ви міняли євро вже у Канаді чи в Європі? На якому сайті/сайтах можна подивитися актуальний курс валют у Канаді (насамперед у Манітобі)? Заздалегідь дякую
-
В такому разі пробуйте писати в кризову форму на сайті, можливо дадуть якусь відповідь. Бо cuaet - то ж як кризова міра під час війна, не іміграція, тому, напевно, є нюанси з іноземцями, щоб не було зловживань.
22 Jan 2023, 05:40
11733/233483
about 2 hours ago