Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт,в кого скільки балів виходить?
-
Залежить про яку програму імміграції питання 🤔
-
www.bundesjustizamt.de/DE/Themen/ZentraleRegister/Fuehrungszeugnis/Fuehrungszeugnis_node.html#AnkerDokument98440 Вам потрібно роздрукувати та заповнити форму для запиту довідки, після чого завірити в Німецькому консульстві у Вінніпезі та сплатити мито 13 євро з особи. Після чого відправитт рекомендованим листом за адресою Bundesamt für Justiz - Bundeszentralregister - Referat IV 2 53094 Bonn Довідка прийде вам орієнтовно за півтора місяця.
-
Вітаємо, Юлія Севастьянова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, чи можу я з свого акаунта GCKey де я знімала обмеження з ВП собі подати на зняття обмеження чоловіку. Чи потрібно створювати для нього окремий акаунт. Дякую
-
Дуже дякую)))
-
Я лечу однією авіакомпанією, але другий літак на наступний день. Тож мені треба забирати і знову здавати багаж. Тож не завжди одна авіакомпанія означає не забирати багаж