Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір, шановна спільнота, підкажіть, будь ласка, як я можу скасувати свою заявку EOI я подавався по SWM, але мене скоротили на роботі, тепер я хочу скасувати заявку, але не можу зрозуміти як. Як це робити?
-
Дякую,будемо чекати
-
Ну з логіки то так, але трохи очкую
-
Привіт всім Хто брав довідку про несудимість з Польщі Як то швидше зробити ?
-
Добрий вечір. Коли повертають гроші за номінацію. Повинно прийти повідомлення на пошту?
-
На жаль я не знаю, я теж чекаю ще. Якщо номер карти залишився, то логічно, що на цю карту «сядуть» гроші, бо номер рахунку ви ніде не вказуєте.
-
Цікаво, якщо я оплатив номінацію, а через місяць мені прийшлось закрити рахунок і відкрити новий, але номер карти залишився той же… чи вплине це на повернення грошей… подався на номінацію 17 липня, номінацію отримав 11 листопада!
-
Вважаю, 7-8 місяців спокійно чекайте.
-
Дивлячись яку помилку
-
Ок, а якщо після отримання laa зрозумів що зробив помилку при заповнені. Треба чекати 60 днів щоб наново подати EOI?
-
Так, подати повну заявку
-
LAA це лист в якому вказано надати документи протягом 60 днів?
-
Ви можете змінювати Вашу інформацію, до тих пір, поки не отримали Laa.
-
Так ви ж через кредитку платили, правда ж? Чи ви закривали кредитний рахунок? Чи ви платили через Віза дебіт?
-
Тоді чекати 60 днів
-
У тому і біда)
-
Ні не проходжу)
-
Якщо без цих 10 балів ви маєте більше балів ніж мінімальний бал по вибірці, то можете подавати повну аплікацію, і написати лист- пояснення про помилку
-
Помилка з освітою, яка додали 10 баллів. Ну у будь якому разі мені треба наново подавати я так розумію
-
Підскажіть , якщо я получу ПР і поїду з Канади на рік або два але потім повернусь, То можуть в мене відібрати ПР протягом чих двох років для прикладу ? 🙏
22 Jan 2023, 05:40
117485/230923
13 minutes ago