Імміграція до Манітоби
-
Цікаво які можуть бути інші думки, якщо є чітка вимога..
-
Це я читав також але хочеться почути думку або досвід інших 🙏
-
Ви не можете ii скасувати. Я вносила iншi даннi щоб понижчити Бали щоб мене не вибрали i подавала iншу заяявку на iнший имейл
-
Всім привіт. Підкажіть, чи можуть бути питання у випадку, якщо в анкеті на CUAET не було зазначено наявність дружини та дитини, але при подачі на PR дружина та дитина з'явилися. До подачі на візу сім'я була, але це не вказав. Заздалегідь дякую!
-
Ні!!! Для SWM потрібно працювати на того самого роботодавця ПОСТІЙНО! Сценарій. Я подався на ЕОІ по SWM, але мене потмі звільнили чи я пішов до іншого роботодавця. Я повинен внести зміни до ЕОІ - такий сценарій підходть до спецвибірки тілки (якщо є 60 кваліфікаційних балів).
-
Всим доброго вечора: підкажіть будь-ласка чи можу я подати на зміну WP для чоловіка зі свого IRCC акаунта?
-
Ну тут хіба молитися, щоб не підняли заявку на CUAET
-
Віза дебіт)
-
Продаємо на новий WP. Там є питання: як довго ви плануєте бути в Канаді. І є варіанти відповідей: більше 6 міс та Permanently. Можно вибрати Permanently? Чи писати більше 6 міс?
-
Понад 6 місяців. Ви не маєте підстав для Permanently
-
Що тут вибрати?
-
www.facebook.com/share/p/Y1b4xPXevBRiFG17/?mibextid=WaXdOe
-
Якщо відповім так то треба буде зробити новий медогляд чи той старий ще діє?
-
Медогляд дiйсний 1 рik вiд здачi, якщо встигаете то непорiбен буде новий
-
Yes
-
Так писали, що якщо жили весь час в Канаді, то медик здавати не треба
-
Гроші повертаються на рахунок, з якого вони були сплачені. Іншими словами, з якого пройшла транзакція еквайрінгу. Якщо того рахунку вже нема, то і грошам нема куди повертатися. Краще дізнатися в банку, але скоріш за все повернення не буде на новий рахунок.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-temporary-residents.html Про мед. огляд
-
/help@rus_lang_kill_bot
-
Там є список країн але не можу його відкрити. То якщо ви відповідайте на те питання так , то що в тому списку є Канада?
22 Jan 2023, 05:40
117506/231003
7 minutes ago