Імміграція до Манітоби
-
Привіт всім! Є такі, що продавались на miles4migrants 12.12.22, отримали всі підтвердження, але досі немає квитків? Які в них зазвичай терміни?
-
Доброго дня всім. Дайте якусь ссилку де подивитися програми для іміграціі у Монітобі. Хтось каже що є якась програма, спеціально для українців чи це так ?
-
Слава богу😅
-
Якщо у вас достатньо proof of funds, то не потрібно.
-
Proof of ownership
-
Варшава(LOT)---Торонто(Westjet або aircanada)----Вінніпег
-
Дякую, а я ще бачу про майно. Тобто це ще треба вказати своє майно з його оцінкою?😱
-
Якщо у офіцера будуть питання, то він вас попросить переробити. Я ж кажу, почитайте чи є якісь додаткові інструкції у персональну кабінеті для цього пункту.
-
Просто стейтменти з програми без додаткового походу в банк і їх замовлення з мокрою печаткою?
-
Можна три стейтменти додати.
-
Тут пише про три місяці, але при заповненні документів у MPNP акаунт можуть бути якісь додаткові інструкції.
-
За три місяці потрібні виписки? Я маю замовити їх в банку тут чи можу просто statement з програми витягти?
-
Дуже дякую за розгорнуту відповідь!)
-
Я майже зібрав фул хаус на ФОП по наступному списку
-
Офіцер дивиться все в цілому. Під час імміграції я особисто намагався, щоб все було документально логічно. Тоді менше питань виникає.
-
Я так розумію, що по ФОП дуже впливає, що задовольнить офіцера )
-
Відповім на 1 своїм прикладом, який був 7 років тому. Я на момент подачі документів мав кілька рахунків. Основні кошти лежали на депозиті, а зарплату я отримував на платіжну картку в Приваті. Виписки робив з обох банків для того, щоб офіцер бачив мої поступлення по ЗП і % по депозитах. У Канаді я б обов'язково показував рахунок, де є основні кошти і рахунок, на який приходять пейстаб. Щодо питання 2. Я б подав документи по ФОП (типу реєстрація), виписку з Податкової та обов'язково лист пояснення, що я робив. Можна навіть у формі резюме чи таблиці, де б вказав перелік послуг та клієнтів. Щось таке. Обов'язково вказати, що ви не клеймили досвід по ФОП, оскільки важко зібрати всі документи у зв'язку з війною.
-
@weswestern Підкажіть, будь ласка, такі два питання: 1. Чи потрібна виписка на етапі номінації з усіх банківських рахунків чи тільки з того, де основна сума грошей? За 3 місяці чи 6 місяців? 2. Якщо я була ФОПом в Україні, але не сабмітила за це бали, але наразі я хочу прикласти документи і пояснювальний лист, що я не тунеядка😂 то які документи по ФОПу краще прикласти просто для пояснення, що він був?
-
Дякую
-
Оце воно і є, там далі будуть слоти під документи. У мене буквально за пару годин профіль після ЕОІ оновився.
22 Jan 2023, 05:40
1176/229753
12 minutes ago