Імміграція до Манітоби
-
Так, можна. І більше того, треба, бо ж одна з основних умов цієї програми - перебувати в Канаді протягом процесу. Саме ворк перміт дозволить знаходитись в Канаді понад 6 місяців, працювати і мати право на медичне покриття.
-
Залежить від того на скільки ви страшна і небезпечна людина, що вам мають відмовити в PR... Але всерівно, до закінчення війни нікого нікуди звідси не відправлять. Хіба що у випадку, що у вас є ще якесь громадянство або дійсне пмж третьої країни куди вас можна відправити.
-
Приблизно так. Однак, думаю, що люди, які подаються на ПР, знають їхні шанси. Якщо немає темних чи білих плям в біографії, які неможливо пояснити чи які йдуть врозріз із законами Канади, ви відповідаєте критеріям імміграційної програми, всі документи легальні та відображають правдиву інформацію, то процес імміграції - це просто технічний процес, де найскладніше очікування.
-
Наприклад, парт тайм- платили чеками, та не Мали договору нiякого Були 2 тижнi в смiтiс ,та в мене не залишилось нiчого, вони прислали документ в програму, що зарплата та й все.
-
Отримала, але не пам ятаю точних дат.
-
Від дати, коли подаєтесь на ПР. ЕОІ, номінація провінція - це не є подача на ПР. Це просто важливі фактори, які потрібні для майбутньої аплікації на ПР. Перебуваючи в пулі ЕОІ чи навіть отримавши номінацію провінції, ваш імміграційний статус не міняється, ви не маєте нічого спільного з ПР, у вас немає "ПР провінції", як, виявляється, дехто думав (там мені писали приватно). Номінація провінції - це просто висновок уряду провінції, що ви відповідаєте економічним потребам трудового ринку провінції та що вони перевірили вас на відповідність. Ви подаєтесь на статус постійного резидента (ПР) тільки до федерального уряду. Виключно федеральний уряд Канади приймає рішення про надання цього статусу.
-
Якщо за ці два тижні ви отримали зарплату, звичайно вказуйте.
-
При подачi на новий work permit, питають за всi роботи на протязi 10 рокiв Тобто роботи в Канадi також вказувати? Парт тайм? А що робити якщо був тiльки випробувальний термiн 2 тижнi? Також писати?
-
Взагалі то стаж вказується в місячному відліку. Можете вказувати а можете і ні. А до того працювали ?
-
Має бути Record of Employment (REO) - це обов"язковий документ, який надає роботодавець до податкової Канади та вам.
-
I я не помню точних дат в смiтiс 🙄
-
В смiтiс то був випробувальний термiн, я не змогла там працювати
-
Через 2 тижнi знайшла постiйну роботу, та й працюю на нiй майже 7 мiсяцiв
-
Ви після цієї роботи пішли одразу на іншу, чи були більше місяця без роботи ?
-
Дякую)))
-
Ви були не як селф емплоєр ?
-
Вони брали мiй sin номер
-
T4 форму дають завжди наступного року. Тобто, якщо працювали у 2023 році, то Т4 форму присилають до кінця лютого 2024 року.
-
Я там працювала з кiнця березня до початку вересня
-
Вам Т4 форму дали ?
22 Jan 2023, 05:40
117701/233873
4 minutes ago