Імміграція до Манітоби
-
Щиро Дякую
-
Ну тоді може не конфузьте міграційну , вказуйте там де працювали більше місяця... Ці два тижні погоди нікому не зроблять.
-
Вони не надали нiчого, 2 тижнi ,не можете працювати - допобачення
-
Так працювала , там було 7 мiсяцiв, але нам не давали години для full time,тому i звiльнилась 🤷
-
А парт тайм?з чеками
-
Ви працювали по факту, правда ж. Це не ваша проблема, як оформив вас ваш роботодавець. Якщо хочете вказати тих два тижні, то вказуйте.
-
Пан Dmytro, як зробити в такому випадку правильно? Я можу указати два мiсця, де я працювала 7 мiсяцiв, та iнше де зараз працюю. Менi там I там надiслали форми T4
-
Якщо людина була по контракту і не відраховували податки, то мають дати форму Т4А. Self-employed - це якщо ви самі робите бізнес і самі створили собі робоче місце. Якщо ви працюєте на когось контрактором, то ваш замовник має вам надати форму Т4А до кінця лютого наступного року після податкового року.
-
Так, все вірно, але треба підтвердження що роботодавець платив податки. В в іншому випадку, це селф емплоєр.
-
Зрозумiла Дякую
-
для кваліфікації на номінацію такий стаж не буде рахуватись. Однак, коли будете заповнювати аплікацію на ПР і будете вказувати свою історію, то можете вказувати без проблем.
-
А якщо б для ПР?
-
Робота є робота. Ви ж це вказуєте не для ПР, а для нового дозволу на роботу, там немає різниці парт-тайм, чи фултайм
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Я завірила документи і в завірених перекладах додано оригінал, а вже потім завірений переклад, це все одним файлом загрузити як переклад чи треба саме переклад і видалити копію/оригінал який перекладач додає як в імміграційному, так і в Україні? Дякую.
-
Дякую!
-
Ні, не видаляєте. Переклад з копією має бути.
-
Добрий день, друзі підкажіть будь ласка, як вчинити. Я в Манітобі, але моя дівчина зараз в Росії живе, те ж саме громадянство у неї. Як я можу не привезти сюди? Якщо якісь можливості не чекаючи піару? Дякую за відгук🦾
-
Схоже, що ніяк, ще й без ПР Хай подається на study permit або щось таке
-
Може
-
Ну вона же може подати на турестичну візу?
22 Jan 2023, 05:40
117722/234477
5 minutes ago