Імміграція до Манітоби
-
Може
-
Ну вона же може подати на турестичну візу?
-
Зараз перераховую всі роботи за 10 років, і вийшло з канадськими роботами - лише за 8 років. не вистачає місця🙄
-
Я гляну обов язково у будь якому разi. Дякую
-
Я вище в чат відправляла шаблони таких табличок для федерального етапа
-
Eugenia G., please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Це я заповнюю на новий ворк пермiт, поки що не на ПР
-
Дякую
-
Окремо заповніть файл з роботами і подайте разом з формою
-
В кінці грудня я подався на EOI з нового аккаунту ( попередньо в мене був інший аккаунт, який я закинув) , але ще не маю підтвердження. Мій бал 768
-
Так💐
-
А, ну я б все одно зробила :) і на федеральному ж потім можна використати вже готове
-
У вас і не може бути підтвердження, що вас відібрали. Останній бал 823 по SWM
-
Росіянам дуже довго і важко відкривають візу. Тільки якщо виступають проти війни та путіна
-
Чекати поки впаде бал. Обов'язково слідкувати, щоб інформація в ЕОІ була правильна та актуальна. Наприклад, дуже багато людей не слідкує за фактори 3 (попередній досвід за останні 5 років), і потім при отриманні LAA мають проблеми.
-
Що робити?
-
Приблизно можете сказати коли він впаде ? Через місяць або пів року?
-
Доброго вечора. Відправили заявку на номінацію. Купили машину в кредит. Підкажіть, будь ласка, через яку саме форму потрібно додати документи. Через аккаунт MPNP в розділі додаткові документи?
-
Ольга Баранова, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Питання по поводу IMM 5713 В section A - всi члени родини, навiть дитина молодша за 18 рокiв А в section B - тiльки дорослi,якi дають право представнику вiд родини представляти всю родину
22 Jan 2023, 05:40
117740/231106
20 minutes ago