Імміграція до Манітоби
-
Вам для федерального етапу? То в цьому чаті натисніть на назву групи, в файлах знайдіть файл word SCHEDULE_A_Personal_history і заповніть, роздрукуйте, підпишіть, відскануйте і додайте в пдф до основної форми. Якщо для візи/ворк перміта — просто скопіюйте табличку, створіть новий файл, додайте відповідну назву і вставте табличку, заповніть, роздрукуйте, підпишіть, відскануйте і додайте пдф до своєї заявки
-
Вітаємо, Lena! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Євгеній! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ділюсь досвідом отримання довідки про несудимість з Ізраїлю. Заходимо на сайт консульства в Торонто, там є інструкція, нам потрібен 3 пункт embassies.gov.il/toronto/ConsularServices/Pages/Police-Clearance.aspx Згідно інструкції, завантажуємо і роздруковуємо форму embassies.gov.il/toronto/Documents/Teudat_Yosher_-_Hebrew-English.pdf , заповнюємо її, робимо копію закордонного паспорта (я ще робив копію попереднього по якому знаходився в Ізраїлі, а також копію однієї із віз яка зберігалася, але в інструкції наче цього не вимагають), ідемо на пошту там купуємо конверт який називається registered mail envelope на якому потрібно написати свою адресу і імʼя в полі одержувач (в цьому конверті вам пришлють довідку) і весь цей набір відправляємо за адресою вказаною на сайті. Мені довідка прийшла через 3 місяці після відправлення.
-
Привет! Мы ищем партнёров на постоянной основе для продажи цифровых активов. 🌴У вас должен быть телефон и хотя бы час свободного времени в день. Мы приглашаем людей старше 20 лет. 💵Здесь вы сможете зарабатывать от 8500 рублей в день! ⏳Если вас заинтересовало это предложение, напишите менеджеру @lera_nikonic в ЛС.
-
Привет! Мы ищем партнёров на постоянной основе для продажи цифровых активов. 🌴У вас должен быть телефон и хотя бы час свободного времени в день. Мы приглашаем людей старше 20 лет. 💵Здесь вы сможете зарабатывать от 8500 рублей в день! ⏳Если вас заинтересовало это предложение, напишите менеджеру @lera_nikonic в ЛС.
-
Доброго дня. Не зустрічала в інтернеті інформації, можливо хтось стикався. Маємо з чоловіком прилітати в лютому місяці у Манітобу. У нас є маленька дитина, але її хочемо привезти тоді коли вже самі влаштуємось, десь у вересні місяці. Чи не буде проблем з влаштуванням донечки у садочок і загалом ? Бо знаю що дитині потрібно підтвердити visitor record. Чи можу я коли буду підтверджувати work permit вписати свою дитину?