Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку. Допоможіть розібратися будь ласка, бо трохи плутанина в голові. Зараз моя аплікація на стадії отримання номінації від провінції. На днях отримала закордонний паспорт для сина (це його перший паспорт, його віза вклеєна в мій паспорт). Якщо я правильно розумію, зараз я маю подати заявку на новий Study Permit? Це займає близько 3-5місяців. Які мої дії далі? Потрібно подавати на нову візу так само, але базуючись на новий паспорт? Але ж стару візу анулювати не можливо (наскільки мені відомо). І як цей весь процес проходити паралельно з отриманням PR? Просто всі дії повідомляти офіцеру, про будь які зміни ? Поправте будь ласка якщо я не вірно зрозуміла
-
Вітаємо, Igor Batko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Nataliya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Маю питаннячко чи у всіх був дозапит після або до дзвінка до роботодавця?
-
В job offer я маю написано full time job і мій роботодавець підтвердить full time але зараз у мене зменшуються години , і якщо перевірять то це буде не дуже . Чи мені краще змінити роботу без перерви пояснивши що стало менше годин чи все таки залишитися і ризикувати.
-
Зазвичай, ви маєте мати job offer від роботодавця. Це умови вашої роботи, це документ, який ви підписуєте, коли приймаєте пропозицію на роботу. Цей документ не видається заднім числом. У вас він є або немає. Деколи бувають усні джоб-офери. Обов"язковим документом є Employment Verification Letter від роботодавця на корпоративному бланку компанії, де буде інформація про початок вашої роботи, кількість годин, вашу посаду, обов"язки, розмір заробітної плати тощо.
-
Доброго дня ,скажіть будь ласка, що саме має надати роботодавець (які документи) для подачі на ПР ,і де та що ,він має написати ,про мову ,хочу подаватися по SWM без мови?