Імміграція до Манітоби
-
Маю питаннячко чи у всіх був дозапит після або до дзвінка до роботодавця?
-
В job offer я маю написано full time job і мій роботодавець підтвердить full time але зараз у мене зменшуються години , і якщо перевірять то це буде не дуже . Чи мені краще змінити роботу без перерви пояснивши що стало менше годин чи все таки залишитися і ризикувати.
-
Зазвичай, ви маєте мати job offer від роботодавця. Це умови вашої роботи, це документ, який ви підписуєте, коли приймаєте пропозицію на роботу. Цей документ не видається заднім числом. У вас він є або немає. Деколи бувають усні джоб-офери. Обов"язковим документом є Employment Verification Letter від роботодавця на корпоративному бланку компанії, де буде інформація про початок вашої роботи, кількість годин, вашу посаду, обов"язки, розмір заробітної плати тощо.
-
Доброго дня ,скажіть будь ласка, що саме має надати роботодавець (які документи) для подачі на ПР ,і де та що ,він має написати ,про мову ,хочу подаватися по SWM без мови?
-
SWM
-
Чи це вплине на мій процес
-
Я просто боюсь до запиту
-
Так давно , мені вже повернули гроші , аплікація в процесі
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка необхідні кроки для новоприбулих і де їх можна виконати. Work Permit- SIN- де зробити медогляд- заміна посвідчення водія- відкриття рахунку. Буду вдячна якщо допоможете з пошуком локації для проходження медогляду та тесту на зір для отримання посвідчення водія
-
Вітаємо, Lana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Це зрозуміло. Але це з психогічної точки сторони. Моє питання стосується документальної , чи потім не винекне проблем коли я заберу дитину ?