Імміграція до Манітоби
-
Маю на увазі, візитор достатньо
-
Ваша дитина буде ходити в школу, бо у вас є ворк перміт. Не партеся за це
-
Не чекайте зниження балу, вчіть мову і здавайте тест. Подвійний бонус: більший бал для іміграції та більше можливостей зі знанням мови
-
Так, може бути, що погодили за 2 дні. Але це ж не ПР голили, а тільки портал 1. Я просто скопіював повідомлення із приватної переписки. Тому таке, можуть і бути помилки. Але з другої сторони, то я з льотної тримав контакт від початку імміграції. Який смисл писати неправду?
-
В мене не було
-
Думаю, деякі іміграційні консультанти все знають і навіть можуть впливати на бал 😅
-
Та вони роздупляться ще задовго. Не треба переживати
-
Цілком підтримую. Я як одинока мама з 2 дітьми підтверджую, все реально. Не бійтеся, беріть дитинку із собою одразу.
-
100% так було і до зараз.
-
Судячи із анонімних постів у фб, відсотків 60 з тих людей приїдуть чисто за грошима і ворк пермітом аби був… Поселяться у безкоштовний готель, бо в Манітобі із поселенням легше всього було увесь час. І потім поїдуть на екскурсії до Торонто і Ванкуверу, чисто подивитись ту Канаду задарма Або поїдуть «закривати свої справи» в Україні і Європі ще роки на 2
-
Що стосується свідоцтва про народження. Де воно знадобиться? Його потрібно буде здавати на зовсім, чи його повернуть власнику?