Імміграція до Манітоби
-
Та вони роздупляться ще задовго. Не треба переживати
-
Якщо прибуде, бодай, 5000 з наміром якнайшвидше іммігрувати через програму Манітоби, то бал за SWM не буде падати ще довго )))
-
Цілком підтримую. Я як одинока мама з 2 дітьми підтверджую, все реально. Не бійтеся, беріть дитинку із собою одразу.
-
Скажіть, будь ласка, я подав аплікацію на продовження дитині візітор рекорд у зв‘язку із видачею нового паспорту. Чи треба одразу подавати заявку на нову візу в паспорті, чи спершу треба дочекатись новий візітор рекорд? Дякую
-
Та куди Манітобі стільки... вже номінації по 12 місяців чекати... ну про садочки і все інше й говорити годі. Одна радість місцевим "резюмемщикам", помагаторам та консультантам. Свіжа кров) бо старі вже сильно розумні стали.
-
100% так було і до зараз.
-
У мене ідентична ситуація дитина вклеїна у мій паспорт . Віза діюча до 2027 у моєму паспорту . Візітор відкритий до 2025. Отримала новий паспорт і нічого не міняла .
-
Судячи із анонімних постів у фб, відсотків 60 з тих людей приїдуть чисто за грошима і ворк пермітом аби був… Поселяться у безкоштовний готель, бо в Манітобі із поселенням легше всього було увесь час. І потім поїдуть на екскурсії до Торонто і Ванкуверу, чисто подивитись ту Канаду задарма Або поїдуть «закривати свої справи» в Україні і Європі ще роки на 2
-
Що стосується свідоцтва про народження. Де воно знадобиться? Його потрібно буде здавати на зовсім, чи його повернуть власнику?
-
Скажіть, а за тест з англійської можна отримати максимально тільки 25 балів?
-
Я була також здавала це запитання у групі може 5 місяців тому і не отримала відповіді . Тому може зараз Вам дадуть відповідь , як має бути правильно , але я нічого не міняла 😊
-
У зв'язку з останніми подіями може 1000 приїде до Манітоби . І вони напевно знають про це , тому написали статтю , що їм прикро , що не встигають обробляти і просять більше працівників , але українці проаналізують ситуацію і поїдуть туди де їх не будуть годувати обіцянками .
-
Я просто чомусь думала що Візітор рекорд привʼязаний до паспорту має бути. Але тоді виходить супер, що не треба нічого змінювати
-
SWM
-
А за якою програмою вас цікавлять бали за мову? SWM чи спец вибірка?
-
Що? Куди здавати?
-
Його нікуди не треба здавати. Треба скан і переклад.
-
CLB 8 or higher - 25 per band, означає по 25 за кожний модуль екзамену.
-
А де швидше для прикладу? Інші провінції мають або складніші умови або меншу квоту, ніж Манітоба. Більше того, судячи з останніх новин уряд Канади зараз намагається зменшити/збалансувати кількість тимчасових резидентів Канади.
-
Увага! Марк Міллер, Міністр імміграції Канади сьогодні оголосив про плани Канади зменшити кількість дозволів на навчання у 2024 році. У 2024 році Канада планує видати на 35% менше дозволів на навчання міжнародним студентам. Канада встановлює річний ліміт на дозволи на навчання міжнародним студентам на наступні два роки. Більше того, ліміти будуть також розповсюджені на кожну провінцію відповідно. Провінції у свою чергу встановлять ліміти на кожен публічний навчальний заклад. Апліканти (міжнародні студенти) на дозвіл на навчання повинні будуть подавати разом з аплікацію і відповідний документ від провінції. Також дуже важливо: починаючи з 1 вересня 2024 року, Канада не буде видавати дозволи на роботу міжнародним студентам, які закінчили публічні і приватні навчальні заклади Канади. Обмеження не стосуються дозволів на навчання в початкових чи середніх школах та тих, хто вступив до магістратури чи докторантури в канадські виші. Дозвіл на роботу буде видаватись тільки членам подружжя тих міжнародних студентів, які зараховані на магістерські та докторські програми, а також професійні програми у медицині чи юриспуденції. Ці зміни зумовлені наміром уряду, як збалансувати кількість тимчасових резидентів Канади, так і зумовити позитивні зміни на ринку міжнародної освіти, де є дуже багато недоброчесних гравців у вигляді різних приватних закладів, які зараховують величезну кількість студентів за дуже високу плату за навчання. Ці зміни не стосуються тих міжнародних студентів, які знаходяться в Канаді та подались на продовження дозволів на роботу чи навчання. www.youtube.com/watch?v=eiTruogAsp4 Підписуйтесь на @UkrainianCanada
22 Jan 2023, 05:40
117930/235711
10 minutes ago