Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня , Краєм ока бачила історію людини, яка довго подавалась на PR з 2017 року , здавала багато разів тест з англійської. Загубила це повідомлення , хочу дочитати до кінця . Будь ласка , вишліть в особистість .
-
ох, того що розгляд номінації не має відношення до програми. Я вже вище писала - це як річки впадають в озеро, де річка - це програма, а озеро це загальний обʼєм кандидатв на розгляд. Не має значення як ви попадете в то озеро, розглядають всіз однаково там. Просто хтось не може піти однією програмою бо не має якихось виконаних вимог, а по другій може. От один пливе швидко гірською річкою і попадає в озеро номінацій швидше за того, у кого річка повільніше. Та й все)
-
Підкажіть , будь ласка , чи є якась перевірка диплому ( чи він відповідає канадським стандартам ) для провінційної програми Манітоби ?
-
Всім доброго дня! Підкажіть хто знає чи можна змінити інформацію у EOI і яким чином? Буду дуже вдячна
-
Що робити?
-
Друзі, підкажіть, як правильно вчинити: До закінчення паспорта дитини рік, ми ще збираємо документи на ПР. Розумію, що цього часу мало. Що робити? Сказати, що паспорт дитини загубився і хай виготовлять новий? Чи можна без цього виготовити новий ще на 4 роки? Просто ж, якщо навіть продовжувати перміт, дитині ж його дадуть тільки до закінчення паспорта…
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, зараз збираємо документи,в мене 11 класів (10 років навчання), але є тільки атестат про повну загальну середню освіту. Цього атестату є достатньо? Тому що скоріше за все,коли поступала в 10 клас,забирали свідоцтво про закінчення 9 класів та потім його не отримала
-
Доброго дня,друзі! Підкажіть будь ласочка ,при подачі документів на федеральному етапі для дитини яка народилась в Канаді потрібен паспорт чи достатньо буде свідоцтва про народження ? Якщо паспорт ,то закордонний Канадський підійде? Дякую
-
О, чудово дякую 💝