Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Не дуже зрозумів стосовно цієї статті www.cbc.ca/news/canada/manitoba/provincial-nominee-program-family-connection-1.7080787 Тобто вибірка стане ще менше для скіллед воркеров у яких немає родини у Манітобі? Чи вибірка буде взагалі для тих у кого є родичі тут?
-
зрозумів, але ж напевно це може якось повліяти на кількість вибірки для тих у кого немає close relatives? Конкуренція зростає у Манітобі)) Я так розумію що скоріше за все у кого менш 800 балів у цьому році, будуть ждать наступного по SWM, я маю на увазі
-
Друзі питання, чи є тут люди що після дзвінка роботодавцеві чекали більше 2 тижнів?
-
Цікаво просто цікаво звідки у вас інша інформація? І чому ви розумієте це не так, як я?)) Ось кейс: Людина працює у 2021 році півроку which is the minimum valid work experience. Людина працює у 2022 році півроку which is the minimum valid work experience. У людини є рік стажу, according to that table: One year == 8
-
Просто питання(мені дуже цікаво): 1. ви працюєте з вимогами професійно? 2. ви консультувались з міграційним адвокатом стосовно балів за стаж? 3. ваш варіант відповіді чому ви розумієте дуже дивно очевидні вимоги до стажу? І при чому тут "з перервою у хз скільки ваш стаж нікому не потрібен" ? Це йде в розріз з інформацією на офіційному сайті, який каже, що 1 рік роботи (нехай вже буде по-вашому), а потім перерва 3.5 роки дають вам мінімум 8 балів. Ще півроку я залишив для досвіду в Манітобі.