Імміграція до Манітоби
-
Тоді все, що відрізняється від повного року має відсікатись? Так я розумію? 1 рік 6 місяців 1 рік 6 місяців 1 рік 11 місяців дадуть не 4 роки повного стажу (в реальності лише 1 місяць до 5 років), а лише 3 роки, якщо є якась перерва між кожною роботою? (Я поки не розумію яка перерва вважаються такою, щоб стаж не переривався і де цю інформацію знайти)
-
+ потім поділитися тут своїм досвідом це буде дуже корисно для всіх
-
Доброго дня. Потрібно перекласти і звірити нотаріально документ, хось може щось порадити. Дякую
-
Це жива людина така допитлива, вже 100500 питань у всіх групах? 👀
-
Дякую .
-
@katharine_k хоче кікнути @annet_cats з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
та навіть у будь-якому бюро перекладів в Україні...навіть віддалено то зробити можна
-
Так українське. А де можна перекласти. Дякую 🤝
-
Стань частью опытной команды СashOut digital currencies Открой для себя самое прибыльное направление 2023 года🔥 Работая с нами вы получите: -Стабильный доход от 2000 $ в месяц. -Бесплатное обучение и сопровождение. -Работа исключительно на официальных платформах. -Проверенный алгоритм работы без рисков. -Возможность работать онлайн под руководством специалиста🧑💻 Возраст: от 18-65 лет Пишите в личные сообщения для подробностей!
-
українське? Для Канади нотаріально завіряти не треба...лише переклад із афідевітом (типу клятва перекладача)
-
Свідоцтво про народження.
-
дивлячись який саме документ треба завіряти
-
Так. В мене було без 7 днів 4 роки, я писав 3. При заповнені у вас має збігатися день в день, інакше система просто не дозволить йти далі
-
Із реальних кейсів у цьому чаті. Аплікант мав перрву у кілька тижнів, між роботами, клеймив повних 5 роки. При подачі на номінацію вказав реальні дати, але система видавала помилку, що не відповідає дійсності даним в ЕОІ, аж поки не поставив дати день в день. Мусів ще пистати листа до MPNP, щоб пропустили аплікацію з також помилкою, бо бали не змінюються. Це неодноразовий кейс.
-
07.10.22 - MPNP переносить в новий профіль номінацію і я знову її приймаю. 09.11.22 - отримуємо ITA 07.12.22 - сабмітимо пакет документів і приходить AOR 06.02.23 - отримуємо лист Ready for Visa, PPR **
-
Знайшов цікаву історію з подачі по Express Entry, процес розпочатий ще до війни , поза межами Канади. Це яскравий приклад як CUAET спростила імміграційний процес для українців. * Підняли весь процес від зародження ідеї до от власне цього дня і здивувалась сама всій цій «Санта-Барбарі». Наперед перепрошую за лонгрід, якщо адміни скажуть скоротити - скорочу😅 Наш таймлайн до PPR🇨🇦🇺🇦 Листопад 2016 - Прийняли рішення переїзду в Канаду. Звернулись до «безкоштовної оцінки шансів» по провінціній програмі Манітоби🥹 від імміграційних консультантів🙈 Після опису того за що маємо платити величезні гроші зрозуміли, що і самостійно можем через Express Entry без «допомоги» того агенства. 2017 - WES оцінка диплому «бакалавр» у чоловіка як магістр 2018 - вчимо обидва мову для екзамену IELTS Червень 2019 - оцінка мого диплому WES як магістр. Паралельно продовжуємо вчити мову. Липень 2019 - моя перша спроба IELTS (L8.5, R8.0, W6.5, S6.5) Серпень 2019 - створюємо Express Entry application. Я - головний аплікант (32 роки). До попадання у вибірку не вистачає балів (overall score 389). Мусимо тягнути англійську на максимальний рівень для бонусних балів. Вересень 2019 - 2 екзамен з IELTS (L8.5, R9.0, W6.5, S7.0) Жовтень 2019 - перший екзамен у чоловіка IELTS (L5.5, R5.5, W6.0, S6.0) Намагаємось підняти бали всіма можливими способами. Вересень 2020 - мій 3-й IELTS (L9.0, R8.5, W6.5, S7.5) у чоловіка 2-ий IELTS (L6.0, R5.5, W5.5, S5.5) Листопад 2020 - мій 4-й переможний IELTS (L8.5, R8.5, W7.0, S7.0) у чоловіка 3-ий IELTS (L6.5, R6.0, W5.5, S6.0) Завантажуємо результати у і бал піднімається до 438 (все одно не вистачає до прохідних 460+) Дізнались за можливість податись на провінційну програму Манітоби MPNP SWO через Ознайомчий візит та підримку КУК. Бачимо, що мій NOC не у списку In-demand, але у чоловіка NOC підходить. Намагаємось підтягнути його мову на IELTS 6 по всім модулям щоб пройти вимоги для подачі на провінціну програму. Паралельно я починаю вчити французьку мову, щоб добрати бали. Травень 2021 - 4-ий IELTS (L6.5, R6.0, W5.5, S6.0) чоловіка. Я переглядаю свій NOC і розумію, що я помилилась і згідно опису обовʼязків мій NOC інший - 0911. Перевіряю і бачу, що в Манітобі цей NOC In-demand і я можу заповнювати анкету від КУК для проходження скайп-інтервʼю. 09.01.22 - аплікація в КУК 13.01.22 - призначення Skype-інтервью 22.01.22 - Skype-інтервью 10.06.22 - EOI submit. І тут починається саме цікаве. У цей час у мене наближається дата ануляції результатів останнього екзамену IELTS і є висока вірогідність, що мій профіль у ЕЕ анулюють через це. Вирішую здавати екзамен для підстраховки. В той самий час пишу депутату від нових демократів по Вінніпегу щодо того, що у нас розгляд номінації триває так довго, що прострочується сертифікат IELTS 12.11.22. Паралельно завалюю листами MPNP із проханням розглянути до моменту як мій результат заекспаєриться. В цей момент напевне від кількості моїх листів у офісі MPNP у когось сіпалось ліве око. 27.10.22 - MPNP nomination. 28.10.22 - Приймаю номінацію в профілі, +600. Від «щастя» плутаю цифри у сумі грошей, що я вказала у своєму профілі ЕЕ і у мене анулюється профіль ЕЕ разом з отриманою номінацією і далі я не маю змогу приймати участь у вибірці на федеральному етапі. Я в паніці і в шоці. 30.10.22 - 5ий екзамен IELTS (L8.5, R8.5, W7.0, S6,5) Створюю новий профіль ЕЕ і починаю дзвонити та писати до MPNP з проханням переслати номінацію на новий профіль, щоб встигнути до вибірки яка планується на 09.11. Відповідь - чекайте на обробку вашого запиту 2-3 тижні. Розумію, що потрібно якось "рухати" канадську бюрократію, бо буде біда. Пишу знову до офісу депутата і розповідаю всю цю історію та пояснюю що дуже потрібно перенести вже отриману номінацію у новий профіль до 09 листопада. 01.11.22 - Представник депутата контактує з представником місцевого Member of the Legislative Assembly і та відправляє по цій ситуації MLA запит до офісу Міністра Імміграції.
-
Як згадаю аж пробирає і видихаю що все позаду😅🤣
-
Будь ласка 😉
-
Це моя історія 😅🙈🙈🙈
22 Jan 2023, 05:40
118065/235714
2 minutes ago