Імміграція до Манітоби
-
Я написав, що не буду офіційну відповідь тут писати. Напишіть до MPNP самостійно. Але я точно знаю, що дехто вже отримав PFL минулого тижня через неправильно вказаний стаж у факторі 3.
-
Ну тоді напишіть тут їх відповідь, щоб для всіх було корисно знати як рахувати стаж.
-
Дякую Тримайте в курсі А ми тримаємо кулачки , аби все добре вирішилось
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка чи правильно я розумію, що продовження OWP можна зробити за тією інструкцією про зняття обмежень у відео від Дмитра? Дякую.
-
Так, тут буде 3 роки стажу
-
Дякую за відповідь!
-
Так можна
-
Mariana Tyslayk, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Можу вам сказати, що завдяки вашому посту тут у чаті, дане питання піднімуть в MPNP, щоб уточнити деталі на сайті для уникнення конфузів. Відповідь НЕОФІЦІЙНА. Виключно для SWO досвід у факторі 3 6+6 можна рахувати як 12 місяців, тобто за 1 рік для, 8 балів. Навіть якщо була перерва. Але у будь-якому випадку MPNP офіцер матиме право на дозапит про ті роботи. Для отримання офіційної відповіді звертайтеся до MPNP напряму. * Для SWM рахується тільки повні роки.
-
люди хтось підскажіть номер телефону штафу підтримки в best western?
-
Ось офіційно це є
-
Добридень. у мене є минулий досвід роботи канадський у ресторані (кухонний помічник). через те, що зміни були не дуже нормовані виходило так, що кожен тижень години роботи весь час були різні: 29, 31, 32 години; останні 6 місяців години варіювались від 30 до 35. тому ось питання: а як же тоді описати скільки годин я працювала в employer letter? Дякую!
-
Підкажіть будь ласка, чи можна навчатися в коледжі з воркпермітом?
-
Якщо у вас виходить в середньому 30 годин на тиждень за останні 6 місяців, то пробуйте. на зустрічі з представниками КУК МПНП сказили, що будуть розглядати індивідуально такі кейси
-
Дякую. Я це й намагавсь взнати. Я розумію, що весь досвід будуть перевіряти.
-
У вас там стоїть обмеження на ворк перміті. Придивіться уважно. Зазвичай, програми понад 6 місяців не дозволяються
-
Підкажіть будь ласка з якого віку дитині потрібно подаватись на власний SIN номер?
-
Добрий день . Підскажіть будь ласка , чи є інструкція як подаватись по гуманітарній програмі самостійно ? У дитини ДЦП , думаю по звичайних програмах відмова буде
-
Ну це логічно. Але не зрозуміло що ви мажте на увазі. Якщо батьки подаються на ПР і вас вказують як депендант, то ви маєте бути з ними.
-
Так, як є: 30-36 годин на тиждень, по пейстабах ці коливання будуть зрозумілі
22 Jan 2023, 05:40
118095/235842
about 2 hours ago