Імміграція до Манітоби
-
Так, тут буде 3 роки стажу
-
Дякую за відповідь!
-
Можу вам сказати, що завдяки вашому посту тут у чаті, дане питання піднімуть в MPNP, щоб уточнити деталі на сайті для уникнення конфузів. Відповідь НЕОФІЦІЙНА. Виключно для SWO досвід у факторі 3 6+6 можна рахувати як 12 місяців, тобто за 1 рік для, 8 балів. Навіть якщо була перерва. Але у будь-якому випадку MPNP офіцер матиме право на дозапит про ті роботи. Для отримання офіційної відповіді звертайтеся до MPNP напряму. * Для SWM рахується тільки повні роки.
-
Добридень. у мене є минулий досвід роботи канадський у ресторані (кухонний помічник). через те, що зміни були не дуже нормовані виходило так, що кожен тижень години роботи весь час були різні: 29, 31, 32 години; останні 6 місяців години варіювались від 30 до 35. тому ось питання: а як же тоді описати скільки годин я працювала в employer letter? Дякую!
-
“Children 12 years of age or older may apply for their SIN. Parents, legal guardians or legal representatives can apply for a SIN for children under the age of majority in their province, and for adults in their care.” www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/qualify.html#wb-cont
-
Фух, мені трошки полегшало))) дякую!