Матері хтось сказав, що якщо сімʼя подається на PR, то всі мають бути за однією адресою. Це правда?
Щось перспектива перенести переїзд на мінімум рік мені не дуже подобається
У мене так написано. Отримаю номінацію, буде зрозуміло, чи можна 😁 але це ж правда, тому незрозуміло, чому можуть бути проблеми, тим більше що на пейстабах все видно, головне, щоб цифри співпадали
Я маю на увазі. Чи потрібно мені через це залишатися з ними жити, поки ми не отримаємо PR… Я маю зʼїжджати, щоб не кататися по 1.5 години до університету в одну сторону
Але треба мати на увазі, якщо у дитини немає PR, то щоб відкрити SIN він мусить мати дозвіл на роботу.. навіть в 12 років. Як мінімум - додатковий дозвіл має бути вписаний в study permit/visitor record
Я би сказала, вони фінансово залежні від мене, бо я їм допомагаю покривати частину витрат… Але я за це нічого не бачила, тільки вік та шлюб, тому думаю, так, все має бути добре
Ну як перевірять? Просто. Через декларації щонайменше :).
Але це не означає, що ви фінансово незалежні від батьків, якщо ви заробляєте більше за них.
Також головне не вийти заміж, бо тоді вас мають виключити із заявки.
А, ясно. Я думаю, що це не проблема, адже це все можна justify. Такої вимоги, щоб жити в одному помешканні немає. Головне, щоб ви були до 22 років та батьки вас фінансово утримували.
Як я б зробив, принаймі на подачу номінації, то ще б встиг подати вас із вашою старою адресою, а там вже неважливо як і що.
Але у будь-якому випадку ваш переїзд можна пояснити, це ок.
Таке неможливо, якщо ви працюєте фултайм. Знову ж таки, якщо ви працюєте офіційно, а не за кеш чи self-employed.
І вам не обов'язково казати, що лист потрібно для імміграції, можна сказати, що для іпотеки