Імміграція до Манітоби
-
Ну як перевірять? Просто. Через декларації щонайменше :). Але це не означає, що ви фінансово незалежні від батьків, якщо ви заробляєте більше за них. Також головне не вийти заміж, бо тоді вас мають виключити із заявки.
-
В плані фінансово утримували… Як це перевіряють? У мене зарплатня найвища в сімʼї 🤣 Це я окремо подаюся?
-
А, ясно. Я думаю, що це не проблема, адже це все можна justify. Такої вимоги, щоб жити в одному помешканні немає. Головне, щоб ви були до 22 років та батьки вас фінансово утримували.
-
У будь-якому випадку ви маєте повідомити про зміну роботи. Але так, попередньо узгодження потрібно тільки для SWM.
-
Якщо подаватись через друга, чи можна навчатися, міняти роботу без попередження уряду? І які є «підводні камені», якщо вказати друга?
-
Ну для головного апліканта обов'язково повідомляти.
-
Там ніби потрібно оновлювати інформацію про зміну адреси
-
Як я б зробив, принаймі на подачу номінації, то ще б встиг подати вас із вашою старою адресою, а там вже неважливо як і що. Але у будь-якому випадку ваш переїзд можна пояснити, це ок.
-
Та навіть для оренди просять листи від роботодавця) тому треба і всьо, причину взагалі можна не вказувати
-
Thanks for the chat
-
Добре, дякую!
-
Таке неможливо, якщо ви працюєте фултайм. Знову ж таки, якщо ви працюєте офіційно, а не за кеш чи self-employed. І вам не обов'язково казати, що лист потрібно для імміграції, можна сказати, що для іпотеки
-
Це інша програма 500 то по SWM, SWO дає адаптабіліті за роботу або друзів/родичів
-
Але ж там ніби максимальне 500. Тобто якщо є фул тайм робота 6 місяців (за це 500), то за друга не добавлять. Чи це якась інша програма, чи немає роботи?
-
А якщо роботодавець не захоче дати референс? (Документ котрий підтверджує що людина працює)
-
Дякую за інформацію, я про 12 років читала, але це не обов'язково. А коли обов'язково не знаєте?
-
Фактор 5 для спецвибірки, Adaptability, за друга дають 10 балів.
-
Дякую
-
А, це дві роботи. Чи ні
-
Але якщо ви зараз працюєте фултайм, то через друга не получится ніяк. Вас будуть розглядати по SWM
22 Jan 2023, 05:40
118125/236155
32 minutes ago