Імміграція до Манітоби
-
Так, повних 6 місяців, щоб була конекш із провінцією. Ви будете подаватися як SWM?
-
EOI
-
Тобто я маю все таки працювати до 6 міс. І тільки потім заповнювати ?
-
CELPIP
-
То супер. Ви задумали IELTS or CELPIP?
-
Дякую за відповідь)
-
Так тест здав кілька тижнів тому
-
Цього вам ніхто не скаже, бо вимагають скановані оригінали та їх перекладами. Краще написати до MPNP та пояснити ситуацію.
-
Якщо у вас немає інших зв'язків, крім роботи, то потрібно відпрацювати 6 місяців і дальше продовжувати працювати на того самого роботодавця. Тест з мови також вже має бути зданий на момент подачі #EOI - вам потрібно буде ввести номер сертифікату
-
в мене ще місяць лишився (до 6 міс.) але я вже починаю просто виясняти і деякі документи оформляти (довідки з України)
-
Доброго вечора, а заповнювати EOI я маю тільки коли відпрацюю тут 6 міс.? Чи можна вже зараз ?
-
Добрий вечір. Таке питання,маю додаток до диплому з оцінками тільки в електронному вигляді.Якщо не маю оригінал,та зроблю переклад з української на англійську,для MPNP цього буде достатньо?
-
Всім привіт. Хто твердо вирішив зв'язати свою подальшу долю з Манітобою та любить спорт, звертаю вашу увагу на те, що у нас заснована група хокейних вболівальників клубу "Вінніпег Джетс". В ній ми ділимося враженнями від минулих та майбутніх матчів та обговорюємо спільні походи на них. Вболіваймо за "Реактивних" разом! Хто зацікавився, пишіть мені. Додам всіх охочіх 😊
-
Доброго дня! Чи безпечно робити депозит для оренди житла через вебсайт let.us? Вони хочуть депозин для того, щоб розглянути мою заявку.
-
Дякую . Я знаю що це не є комерційний проект - проте я не вимагав скоріше нагадати мені відповідь на моє питання просто бачу що є компетентні люди, тому питав. Ще раз дякую.
-
Я відповів на ваше запитання вище.
-
100%
-
Якщо ви не можете набрать балів на максимально спрощеній системі, то в інших програмах все набагато складніше. Або потрібна професія по NOC. Яка дуже потрібна,щоб вас номінувала провінція.
-
Цей чат не є комерційним проектом, його ведуть волонтери імміграційного комітету КУК, які досить добре обізнані з програмою, бо напряму спілкуються з MPNP
-
Вже про це писали разів зо 100. 60 балів для спрощеної системи, SWM для тих, хто не набирає бали. Вся інформація на офіційному сайті.
22 Jan 2023, 05:40
11816/233638
11 minutes ago