Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора,таке питання, якщо при заповненні форми на номінацію по SWO було вказано кінцевий термін контракту (на той момент залишалося менше місяця відпрацювати) то чи потрібно повідомити офіцера тепер коли вже не працюєш,чи достатньо того що було вказано. Дякую
-
Підкажіть, пліз, по коштам. Я вказала в ЛЛА наявність коштів ~40к. Зараз ми плануємо велику покупку. Чи можу я витратити більшу частину цих коштів, залишивши тільки обов'язкові 18к для СВМ? Чи можу витратити більше? Чи треба ці кошти тримати до ПР рішення?
-
ми чекаємо вже місяць, МЗС не передає паспорти, можливо виконують вказівки якісь зверху
-
Три тижні тому відправив по імейлу заяву в консульство на доставку паспорту ДХЛ, статус доставки на сьогодні - паспорт вже в Польщі, Катовіце, думаю ще тиждень і прилетить. Досить швидко, 18 грудня подався на паспорт, пройшов всього місяць.
-
Доброго дня 🙂 Ваша компанія наймає? Шукаю full-time роботу у Вінніпезі. Я з Херсона, наразі знаходжусь у Ванкувері, BC, але переїжджаю до Вінніпега у липні цього року. Є дійсний ворк перміт. Маю: - 4-рьох річний досвід як Sales Manager, Area Manager, Executive Assistant (scheduling, hiring, on-boarding, training, leading by example, planning and controlling budget, exceptional customer service skills); - бакалавр Business Management, minor - HR, Logistics; - рекомендації від колишніх та теперішніх роботодавців; - досвід менеджменту стафа до 30 людей. Володію англійською мовою - вільно спілкуюся, пишу, частково французькою. Швидко вчуся. Завжди було легко знаходити роботу на місці та через рекомендації, але у Вінніпезі не маю знайомих ще 😊 тому звертаюся до спільноти за новими знайомствами. Напишіть тут, будь ласка, чи у приватні повідомлення, якщо у Вашій компанії є вакансії та якщо зможете допомогти із пошуком роботи у Вінніпезі. Дуже дякую за увагу та Ваш час ☺️.
-
Перепрошую. Зараз видалю 🤭
-
Мене цікавить, якщо тут є люди, які вже працюють у Манітобі, бажано у Вінніпезі та якщо знають, що їхня компанія має вакансії. Хочу законектитись з людьми та розглянути вакансії 😊
-
Дякую
-
І яка сума чоловік і жінка
-
Та які вказівки, вони ж їх руками возять. Останній раз привозили десь 27 грудня. Тобто один зі співробітників везе в чемодані, коли їде. Це відбувається десь раз на 4 місяці.
-
Рахунок повинен бути про те що є кошти до номінації чи це вже на федеральному етапі??
-
Будласка дайте відповідь на одне питання
-