Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня 🙂 Ваша компанія наймає? Шукаю full-time роботу у Вінніпезі. Я з Херсона, наразі знаходжусь у Ванкувері, BC, але переїжджаю до Вінніпега у липні цього року. Є дійсний ворк перміт. Маю: - 4-рьох річний досвід як Sales Manager, Area Manager, Executive Assistant (scheduling, hiring, on-boarding, training, leading by example, planning and controlling budget, exceptional customer service skills); - бакалавр Business Management, minor - HR, Logistics; - рекомендації від колишніх та теперішніх роботодавців; - досвід менеджменту стафа до 30 людей. Володію англійською мовою - вільно спілкуюся, пишу, частково французькою. Швидко вчуся. Завжди було легко знаходити роботу на місці та через рекомендації, але у Вінніпезі не маю знайомих ще 😊 тому звертаюся до спільноти за новими знайомствами. Напишіть тут, будь ласка, чи у приватні повідомлення, якщо у Вашій компанії є вакансії та якщо зможете допомогти із пошуком роботи у Вінніпезі. Дуже дякую за увагу та Ваш час ☺️.
-
Перепрошую. Зараз видалю 🤭
-
Мене цікавить, якщо тут є люди, які вже працюють у Манітобі, бажано у Вінніпезі та якщо знають, що їхня компанія має вакансії. Хочу законектитись з людьми та розглянути вакансії 😊
-
Дякую
-
І яка сума чоловік і жінка
-
Та які вказівки, вони ж їх руками возять. Останній раз привозили десь 27 грудня. Тобто один зі співробітників везе в чемодані, коли їде. Це відбувається десь раз на 4 місяці.
-
Рахунок повинен бути про те що є кошти до номінації чи це вже на федеральному етапі??
-
Будласка дайте відповідь на одне питання
-
-
Щиро дякую за посилання!
-
Яка сума на двох людей потрібна ? І коли саме її потрібно показувати ,,,,,, ДЯКУЮЮЮЮЮ
-
Підкажіть будь ласка! Прийшов запит на оплату біометрії. І посилання на форму куди треба надіслати доказ оплати. Питання. там було на вибір: отримання резиденства але якщо його вибрати там слідом йде експрес ентрі, тому я вибрав просто додати документи. Чи вірно я зробив? 🤔
-
Просто грошей нема на пошту.
-
да, всі знають, що у них дууууже тяжка робота 😆
-
І взагальному коли саме потрібно показувати цей рахунок