Імміграція до Манітоби
-
Так воно і є Просто Київ обстрілюють часто…особливо за останні 3 тижні… Навіть ось буквально пару годин назад…
-
Доброї ночі! Підскажіть щодо подачі на провінційну номінацію...! Якщо працював пів року на руфінгу за пів року було 4 тижні менше 30 годин на тиждень, але через відсутність виробництва минулий тиждень був взагалі без роботи (0 годин).. На ЕІ не подавася. Чи є можливість податись на провінційну номінацію? Чи краще знайти іншу, стабільну роботу і від них уже через пів року подаватися?
-
Вітаю! Маю таке питання-як годують у літаку? бо я на дієті(вимушено🥺) і трохи переймаюсь цією темою. Маю їсти кожні 3-4 години і це має бути щось більш дієтичне,не жирне,не кисле,не солоне і т.ін. Може хтось трохи прокоментувати це? Чи дозволяють брати щось своє?(мабуть навряд,бо ж їхня відповідальність🤷🏼♂️). Подякував заздалегідь
-
У всіх свої проблеми,розумію. Для вас їжа-то зовсім не проблема,а для мене мало не першочергова в періоди загострень. Я сподівався,що хтось поділиться своїм досвідом або інформацією,можливо хтось стикався з таким🤷♂️ Мені було б не важко написати те,про що я дійсно знаю,що це реальний кейс,ми ж тут для цього спілкуємось? Ділимось інформацією яка допомагає іммігрувати?
-
і з собою можете взяти, якщо щось специфічне...і можливо авіакомпанія пропонує дієтичну їжу на борту
-
тут питання по перельотам також)))
-
Буду дуже вдячний) пишіть в приватні)
-
Всім привіт! Підкажіть, будь-ласка: 1. Які документи потрібні для оренди житла в Манітобі, Вінніпег? 2. Які б порадили квартали для комфортного проживання(+\- розвинена інфраструктура, меньша кількість безхатьків/наркоманів) 3. По можливості - варіанти житла/умови?
-
Я користувався сервісом Zadarma. У них адекватні тарифи і можна зробити віртуальний канадський номер будь якої провінції. Щодо eSIM не підкажу. Тут в основному у всіх контракт, для якого потрібно показати документи. І певно роумінг канадського номеру в Європі буде не дешевий.
-
Вітаємо, Aleks! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua