Імміграція до Манітоби
-
Добрий ранок всім. Скажіть будь ласка після 31 березня чи можливо буде поновити ворк перміт? Бо закінчується паспорт у липні , і тільки зараз на березень апоймент зловила. Що у такому випадку робити? Чи можливо буде податися на візу і ворк перміт , звичайно що вже думаю потрібно буде оплатити, але важливо чи можливо це.
-
Вітаємо, Tatyana Bader! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ви можете податися на перміт зараз, треба буде додати пояснювальний лист про замовлення нового паспорту. Перечитайте уважно розділ сайту щодо подовження.
-
Дякую
-
Ще у вимозі до паспортів написано, що треба надіслати сторінку паспорта де є штамп з кордону щодо останнього прибуття до Канади. Але останній раз як він перетинав кордон йому нічого не поставили. Чи треба писати пояснювальну записку?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Є офіційна інформація. Після 31 березня - «це багато людей казали»
-
Підкажіть будь ласка! Прийшов запит на оплату біометрії. І посилання на форму куди треба надіслати доказ оплати. Питання. там було на вибір: отримання резиденства але якщо його вибрати там слідом йде експрес ентрі, тому я вибрав просто додати документи. Чи вірно я зробив? 🤔
-
ArriveCan? Подскажите пожалуйста что это такое и как её нужно заполнять. Уже лечу в самолёте в Канаду. Я не знала что нужно это заполнять! Помогите с ответом
-
Я також оплатила доставку DHL ще 5 січня, підписала заяву і разом з квитанцією прикріпила до емейлу в посольство. Але вони до сих пір не написали що паспорт передали DHL.. вже 3 листа їм написала, не знаю що робити