Імміграція до Манітоби
-
ArriveCan? Подскажите пожалуйста что это такое и как её нужно заполнять. Уже лечу в самолёте в Канаду. Я не знала что нужно это заполнять! Помогите с ответом
-
Я також оплатила доставку DHL ще 5 січня, підписала заяву і разом з квитанцією прикріпила до емейлу в посольство. Але вони до сих пір не написали що паспорт передали DHL.. вже 3 листа їм написала, не знаю що робити
-
Офіційної комунікації щодо цього питання досі немає. Щойно розмовляла з агентом IRCC. Мені повідомили, що програма закінчується у березні і, відповідно, всі заходи теж припиняються. На питання, чи зможу я після цієї дати податись на OWP, агент відповів, що ні. Але це не означає, що у березні не буде якогось оновлення.
-
ArriveCan? Підкажіть, будь ласка, що це таке і як її потрібно заповнювати. Вже лечу в літаку до Канади. Я не знала, що потрібно це заповнювати! Допоможіть з відповіддю
-
Доброго ранку,вже питав, але так ніхто і не підказав, може сьогодні пощастить))) Якщо при заповненні форми на номінацію по SWO було вказано кінцевий термін контракту (на той момент залишалося менше місяця відпрацювати) то чи потрібно тепер повідомити офіцера тепер коли вже не працюєш,чи достатньо того що було вказано. Дякую
-
Привіт! Підкажіть, це AOR чи ще ні?
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка,якщо живемо з партнером як комон Ло,всі докази є окрім спільного рахунку.Чи потрібно відкривати спільний рахунок?Чи і так доказів достатньо
-
Це мабуть коли є ПР. Бо ми намагались синові взяти, відмовили нам, бо сказали що в нього в study permit, не зазначено що він може працювати. Ми подалися на work permit, чекаємо.
-
Ми ходили в готель, нам не дали
-
А де ви за ним йшли?