Імміграція до Манітоби
-
Так і є
-
Ну не знаю. Я особисто думаю, що IRCC підготує пояснення для українців щодо нових пермітів після 31.03.2024
-
Я чогось думала що nominee то той хто отримав номінацію
-
Ну то отож, велика кількість людей оті номінації чекає вже 6+ місяців. В мене ситуація така що навіть якщо через рік вони її датують я можливо встигну отримати того федерального листа і подовжити робочій дозвіл. Але думки сумні всіляки приходять.
-
Доброго дня! Відправила запит про зміну роботи 2 тижні тому. Чи є сенс відправити ще раз? Чи просто чекати?:)
-
Вітаю вас!🎉 Ну не знаю, в мене дуже високий бал був , десь 845 і нас не 15 людей в аплікації, а чекаю дуже довго😂
-
Дуже на те сподіваюсь 😅
-
А де я маю показати новий паспорт і його термін дії? Даруйте. Але мені ця Аплікаційна форма геть не логічна. У додатку ІММ 5710 теж пишу ж старий рапорт чи як??
-
Та читала статтю. Більше дивує той факт, що справу наче вже розглядають, вже дозапит робили, вже на роботу дзвонили. Але вже три тижня потому мовчанка. Невже далі розглядати продовжують три тижні?
-
Ось список MLA Manitoba www.gov.mb.ca/legislature/members/mla_list_alphabetical.html
-
Тут, певно, людей з 15 із чату вже могли б стати офіцерами і розвантажити хоча б напрямки SWM i SWO😅😅 вже так все детально вивчили))
-
Пишіть, так. MPNP не має достатньо людей для розгляду аплікацій
-
Нам видали номінацію за 5 днів до 7 місяців очікування) може ваш щасливий час вже близько
-
Вже на крайній випадок думаємо будемо депутатам писати, як вчора хтось описував свій випадок😅 або на гуманітарну програму подаватись… якось то буде
-
Так, але через IRCC webform. Обов'язково написати що саме ви хочете з тим документом зообити secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Знаєте, як кажуть: хто красивий і розумний, тому удача не потрібна 😂😂😂
-
Не хочу зайвий раз навантажувати систему і подивитися на новий WP. Мій теперішній WP до вересня 2025. Зараз на етапі очікування номінаціі ( пішов 4-ий місяць). То ж чи я встигну?
-
Тоді - тільки везіння. Якого в мене нема, як бачу😂
-
Бали потрібно для вибірки, на саму номінацію не мають впливу взагалі.
-
Я в якийсь момент стала вивчати це питання) бо реально зʼявилась думка піти потім туди працювати, чисто вже з цікавості
22 Jan 2023, 05:40
118459/236373
about a minute ago