Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня ! Отримали CELPIP average 4 хотя є один 3 . Для SWO не підходить ?!? Можно Лінк з вимогами !?! Спасибі
-
Я вказала ні, але у доки прикріпляю старий медогляд
-
Так, пройшов рік вже
-
Have you had a medical exam performed by an IRCC authorized panel physician (doctor) within the last 12 months? Якщо уже пройшло більше 12 місяців з моменту медичного огляду?
-
На ці форми уваги не звертаємо?
-
Так виходить, що тим, кому виготовили пізніше паспорти, вже їх отправили, а наші зависли в МЗС.Як таке може бути? Бардак якийсь то.
-
Does your family member want to restore their status in Canada? Та ось це запитання незрозуміле
-
Доброго дня, як мені відомо, якщо подаватися на SWM, то не потрібно мати на рахунку $10 000 та отримувати номінацію. Але все одно необхідно створити аккаунт на сайті MPNP, так? Коли я запомнювала інформацію про себе, останнє питання як раз запитує про кошти, та там вказано, що необхідно мати $10 000. Тож виявляється у будь-якому разі необхідно мати такі кошти? (Я ще не отримувала LAA та тільки створила аккаунт и записую відповіді на загальні питання)
-
А дані нового паспорту вказувати у додатку? І прикріпити його до optional documents?
-
На жаль, немає можливості прикріпити два фото
-
Теж цікаво… ви прикріпляли фото нового паспорту?