Імміграція до Манітоби
-
Так, пройшов рік вже
-
Have you had a medical exam performed by an IRCC authorized panel physician (doctor) within the last 12 months? Якщо уже пройшло більше 12 місяців з моменту медичного огляду?
-
На ці форми уваги не звертаємо?
-
Так виходить, що тим, кому виготовили пізніше паспорти, вже їх отправили, а наші зависли в МЗС.Як таке може бути? Бардак якийсь то.
-
Does your family member want to restore their status in Canada? Та ось це запитання незрозуміле
-
Доброго дня, як мені відомо, якщо подаватися на SWM, то не потрібно мати на рахунку $10 000 та отримувати номінацію. Але все одно необхідно створити аккаунт на сайті MPNP, так? Коли я запомнювала інформацію про себе, останнє питання як раз запитує про кошти, та там вказано, що необхідно мати $10 000. Тож виявляється у будь-якому разі необхідно мати такі кошти? (Я ще не отримувала LAA та тільки створила аккаунт и записую відповіді на загальні питання)
-
А дані нового паспорту вказувати у додатку? І прикріпити його до optional documents?
-
На жаль, немає можливості прикріпити два фото
-
Теж цікаво… ви прикріпляли фото нового паспорту?
-
Це я розумію. Але ж розглядати можу як тепер написано до 12 місяців.
-
Головне, щоб ви подали аплікацію на новий ворк перміт скоріше, ніж завершиться старий. Потім вже неважливо. Навіщо якщо паспорт ще робиться, то IRCC запитає вас про новий паспорт. Паспорт все зробиться скоріше, ніж новий ворк перміт. Також, якщо ви подали аплікацію на новий ворк перміт ДО закінчення старого, то у вас Maintained Status і ви можете працювати